1700+ bieren in onze winkel in Veghel
7 dagen in de week is de winkel open
Gratis verzenden vanaf €75
Een kraamcadeau met speciaalbier kun je bestellen bij Hellobier.nl

30 / Apr / 2019

Een kraamcadeau met speciaalbier kun je bestellen bij Hellobier.nl

Babyshower voor mannen

 

Je kent het vast wel, er is een baby op komst en de vrouw wordt volledig in het zonnetje gezet met een baby shower. Super leuk! Maar wij dachten er aan om ook eens de mannen in het zonnetje te zetten. En jawel, met niks minder dan een babyshower voor mannen!

 

Wat houdt een babyshower voor mannen in?

 

Wij hebben 5 heerlijke speciaalbieren geselecteerd met namen die te maken hebben rondom de geboorte van een baby. Ook hebben we rekening gehouden met verschillende brouwstijlen en verschillende brouwerijen.

De geselecteerde speciaalbieren zijn:

 

 

  • Geboorte bier van brouwerij stijl
  • Groot geschapen van brouwerij het platte harnas
  • Mama van brouwerij Oedipus
  • Janskmoel van brouwerij de Lastige Broertjes
  • Liquid love van brouwerij In de Nacht

 

Hoe leuk is het om een toekomstige vader te verrassen met deze beershower. Wij zorgen ervoor dat de speciaalbieren koud geleverd worden in onze koelton waardoor ze ook tijdens de beershower koud blijven. Ook zorgen wij voor bijpassende speciaalbierglazen, een proefboekje en viltjes met leuke weetjes. Wij zorgen er voor dat we alles op tijd leveren en de volgende dag of op een later moment de koelton met de speciaalbierglazen weer op komen halen.

 

Bierpakket als kraamcadeau

 

Naast onze babyshower hebben wij ook een babypakket. Met dit babypakket kun je kersverse vaders en/of moeders verrassen.

 

Wat houdt een babypakket in?

 

In ons babypakket hebben wij de hierboven genoemde speciaalbieren verwerkt. Maar wij hebben bij dit pakket ook aan de kleine gedacht. Hiervoor hebben wij 2 luiers en een slabbetje ingedaan met de tekst ‘’ Ik wil ook de fles ‘’. Ook hebben wij de bieren zorgvuldig voorgeproefd en hiervan een kleine beschrijving inclusief proefformulier bijgevoegd. Een unieker cadeau voor een kraambezoek of een kraamborrel kun je niet vinden! ;)

 

 

Bierpakket of bierproeverij als cadeau

 

Mocht je nu op zoek zijn naar een cadeau voor een verjaardag, housewarming, vaderdag, moederdag noem zo maar op. Wij hebben hiervoor thema pakketten zoals een tripelpakket, blondpakket, boschpakket of wat ook uitermate geschikt is voor een cadeau is proefbox. Hierin zitten 8 verschillende unieke speciaalbieren met beschrijving, receptuur en een gadget. Mocht je het nu nog wat groter aan willen pakken kun je ons ‘’gewone’’ pakket in een vorm van een abonnement geven zodat diegene die je wil verrassen wat langer verrast zal worden. Hiervoor kun je kiezen voor 3 ,6 of 12 maanden.

[av_productgrid categories='36' columns='3' items='9' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' offset='0' sort='dropdown' prod_order='' paginate='yes' av_uid='av-25uspn' custom_class='']

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »