1700+ bieren in onze winkel in Veghel
7 dagen in de week is de winkel open
Gratis verzenden vanaf €75
Hellobier helpt mee aan bierbattle Birdbrewery

10 / Aug / 2017

Hellobier helpt mee aan bierbattle Birdbrewery

Hellobier helpt mee aan bierbattle Bird Brewery

[caption id=""attachment_2168"" align=""aligncenter"" width=""332""] Hellobier bierpakket met battle bier[/caption]   Maandelijks verzenden wij 8 unieke bieren in ons pakket van Hellobier. Hierdoor kun jij als liefhebber van speciaalbier kennismaken met verschillende soorten speciaalbier en verschillende brouwerijen. Normaal gesproken selecteren wij in één pakket van Hellobier niet twee speciaalbieren van dezelfde brouwerij. Maar een battle georganiseerd door de Bird Brewery maken wij een uitzondering. De Bird Brewery heeft verschillende soorten speciaalbieren die zij vernoemen naar vogels. De oprichters Ralph van Bemmel en Rick van den Berg hebben er bewust voor gekozen om de bieren te verwijzen naar een vogel. Je bent vaak omgeven door vogels waar je niet de aandacht  voor hebt. Dit geldt ook voor de mooie bieren die je tegenkomt waar dan ook. Door de aandacht op beide onderwerpen te leggen hopen ze dat mensen beseffen hoeveel moois er om hen heen is.

Battle

[caption id=""attachment_2167"" align=""alignright"" width=""283""] Kies jij voor de Vink Heerlijk of de Schuiminje Snor[/caption] Bird Brewery heeft al verschillende toegankelijke speciaalbieren op de markt. Namen als  Datisandere Koekoek, Rumoerige Roodborst, Fuut Fieuw, Datsmaaktnaar Meerkoet en Nognietnaar Huismus zijn gecombineerd met een mooi verhaal. En ze willen het assortiment van speciaalbieren uitbreiden maar er is een probleem. Ze hebben de Vink Heerlijk en de Schuiminje Snor gebrouwen. Twee heerlijke bieren, alleen er is maar plek voor één extra bier. Dus of de Vink Heerlijk of de Schuiminje Snor wordt nog uit het nest verstoten. Maar dat bepalen ze niet zelf, dat mogen de liefhebbers van speciaalbier zelf bepalen door te stemmen op één van de bieren. Heb jij de Vink Heerlijk en de Schuiminje Snor geproefd en heb jij een voorkeur voor één van de twee bieren. Stem via http://birdbrewery.com/battle/  op jouw favoriet.   Wij hebben in ieder geval van zowel Vink Heerlijk als Schuiminje Snor genoten. Maar welk speciaalbier onze voorkeur heeft verklappen we natuurlijk niet. Wil jij genieten van één van onze bierpakketten? Kijk dan op https://hellobier.nl/ om te beslissen hoevaak jij een bierpakket van ons wilt ontvangen. Succes met het stemmen op de bieren en proost!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »