1700+ bieren in onze winkel in Veghel
7 dagen in de week is de winkel open
Gratis verzenden vanaf €75
Online bierproeverij

Online bierproeverij

Online bierproeverij thuis op de bank

Wil jij thuis genieten van een online bierproeverij? Dat kan met een bierpakket van Hellobier. Terwijl jij thuis geniet van de geselecteerde speciaalbieren vertelt Job meer over het bier, de brouwerijen, bierstijlen en bier proeven in het algemeen. Plof neer op de bank en leer meer over speciaalbier tijdens de online bierproeverij van Hellobier.

Ontdek bijzondere speciaalbieren en kom meer te weten over speciaalbier door samen online bier te proeven

 

Wat proeven we?

Er zitten 8 speciaalbieren samengevoegd in het bierpakket van Hellobier. Vier verschillende bieren van vier schillende brouwerijen. Ieder bier zit twee keer in het pakket. De selectie speciaalbieren bestaat uit:

  • Champagner Weisse van Viven
  • Bosch Blond van brouwerij d’n Draok
  • Whirl Domination IPA van To Ol
  • Black Sabbath van brouwerij Bliksem

 

Wanneer?

Deze proeverij heeft live plaatsgevonden op 28 november 2020. De thuisproevers luisteren naar de verhalen achter het bier en de brouwerijen en stellen vragen. Jij kunt nu op ieder moment deze online bierproeverij terugkijken. Ontvang  het bierpakket en bepaal dus zelf wanneer je de bieren proeft.

 

Waar?

Youtubekanaal Hellobier.nl vanuit de Hellobier winkle in Veghel.
Verlengde Noordkade 14. 

 

Hoe proef je mee?

Bestel het online bierproeverij pakket in de webshop van Hellobier. Het pakket wordt binnen twee dagen verzonden. De bestelling is volledig te volgen via track & trace code.

 

Wat is een online bierproeverij van Hellobier?

Hellobier heeft verschillende bieren van diverse brouwerijen geselecteerd. De bieren worden één voor één besproken en geïntroduceerd. De informatie die gedeeld wordt gaat onder andere over het bier, de brouwerijen, bierstijlen en bier proeven in het algemeen.

Hoe werkt een online bierproeverij van Hellobier?

De speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd worden samengevoegd in een Hellobier bierpakket. Omdat een bierpakket van Hellobier tijdens de bierabonnementen en thema pakketten uit 8 bieren bestaat, ontvang je voor deze online bierproeverij van Hellobier 4x 2 dezelfde bieren.

De bierselectie van de online bierproeverij bestaat uit:

  • Champagner Weisse van Viven
  • Bosch Blond van brouwerij d’n Draok
  • Whirl Domination IPA van To Ol
  • Black Sabbath van brouwerij Bliksem

Bekijk hier alvast de online bierproeverij van Hellobier:

 

Waar bestel ik een online bierproeverij bij Hellobier?

Het speciaal samengestelde bierpakket is te bestellen in de webshop. 

Online bierproeverij met besloten groep

Hellobier verzorgd ook online bierproeverijen voor besloten groepen. Leuk om deel te nemen als groep collega's, vrienden of sportleden. Meer informatie lees je hier.

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

Uiteraard kan er ook als groep besteld worden. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meerdere bestellingen met verschillende adressen hoeft in te voeren kun je contact met ons opnemen via de mail. Zo zorgt Hellobier ervoor dat de pakketten afzonderlijk van elkaar worden toegestuurd naar het juiste adres en ontvang je één betalingsverzoek voor alle bierpakketten. Leuk om met collega’s, familie en/of vrienden tegelijk deel te nemen aan de online bierproeverij van Hellobier.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »