1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierpakketten abonnement

Bierpakketten abonnement

Een bierabonnement samengesteld door een biersommelier. Hellobier biedt een bierabonnement waarbij je maandelijks 8 verschillende speciaalbieren ontvangt met uitleg over het bier, de brouwerij en andere leuke bierweetjes. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Getoond 3 van totaal 3 producten

Bierabonnement van Hellobier

Iedere maand opnieuw genieten van een verrassende bierselectie? Dat kan met het bierabonnement van Hellobier. De bierkenners van Hellobier zorgen ervoor dat jij iedere maand opnieuw 8 andere bieren ontvangt.

Wat houdt het bierabonnement van Hellobier in? 

Hellobier selecteert iedere maand opnieuw een bierselectie uit binnen- en buitenland. De bieren in het bierpakket worden voorzien van bierbeschrijving per bier met informatie over het bier, de bierstijl en brouwerij. Tussendoor delen we ook nog wat andere feitjes over het bier. 

Wanneer ontvang ik het bierabonnement? 

Nadat je de bestelling voor het bierabonnement hebt geplaatst zal het eerste pakket binnen enkele dagen geleverd worden. In de maanden die volgen zal het bierpakket iedere eerste woensdag van de maand verzonden worden. 

Kan ik zelf het bierabonnement kiezen? 

De inhoud van het bierabonnement wordt volledig bepaald door de bierkenners van Hellobier. Maar zij doen dan ook hun uiterste best om de meest bijzondere bieren te selecteren. Waar je, als fijnproever, wel keuze in hebt is hoelang je wilt genieten van het bierabonnement. Je kunt ervoor kiezen om vooraf te bepalen dat je 3 of 6 maanden een bierpakket wilt ontvangen. De derde optie is om het bierabonnement aan te zetten en zelf te bepalen wanneer je het uit zet. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »