1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierpakketten abonnement cadeau

Bierpakketten abonnement cadeau

Een bierabonnement samengesteld door een biersommelier. Hellobier biedt het grootste assortiment bierabonnementen. Iedere maand opnieuw wordt er een nieuw bierpakket van 8 speciaalbieren samengesteld om bierliefhebbers te verrassen. Het bierabonnement kun

Getoond 9 van totaal 9 producten

Bierabonnement van Hellobier

Iedere maand opnieuw genieten van een verrassende bierselectie? Dat kan met het bierabonnement van Hellobier. De bierkenners van Hellobier zorgen ervoor dat jij iedere maand opnieuw 8 andere bieren ontvangt.

Wat houdt het bierabonnement van Hellobier in? 

Hellobier selecteert iedere maand opnieuw een bierselectie uit binnen- en buitenland. De bieren in het bierpakket worden voorzien van bierbeschrijving per bier met informatie over het bier, de bierstijl en brouwerij. Tussendoor delen we ook nog wat andere feitjes over het bier. 

Onafhankelijk bierabonnement van Hellobier

Er zijn ook veel bierabonnementen te verkrijgen bij een specifieke brouwerij of bij een bierabonnement verstrekker onder het grote portfolio van grote namen zoals Heineken of Bavaria. Hellobier is onafhankelijk van brouwerijen en daarmee biedt het ook bierabonnementen aan met wisselende bierselecties van verschillende brouwerijen. 

Wanneer ontvang ik het bierabonnement? 

Nadat je de bestelling voor het bierabonnement hebt geplaatst zal het eerste pakket binnen enkele dagen geleverd worden. In de maanden die volgen zal het bierpakket iedere eerste woensdag van de maand verzonden worden. 

Kan ik zelf het bierabonnement kiezen? 

De inhoud van het bierabonnement wordt volledig bepaald door de bierkenners van Hellobier. Maar zij doen dan ook hun uiterste best om de meest bijzondere bieren te selecteren. Waar je, als fijnproever, wel keuze in hebt is:

Hoelang het bierabonnement duurt

Je kunt ervoor kiezen om vooraf te bepalen dat je 3 t/m 6 maanden een bierpakket wilt ontvangen. De derde optie is om het bierabonnement aan te zetten en zelf te bepalen wanneer je het uit zet. 

Bierabonnement op basis van bierstijl of thema

Het bierabonnement waar Hellobier ooit mee begon is een wisselende bierselectie van bieren uit binnen- en buitenland. Hierbij wordt het seizoen meegenomen in de bierselecties. Is iemand echt helemaal fan van een specifieke bierstijl dan hebben we bierabonnementen op basis van een bierstijl zoals tripel, ipa of blonde bieren. Een bierabonnement op basis van locatie mag natuurlijk ook niet ontbreken met een bierabonnement Belgische of Brabantse bieren. 

Bierabonnement cadeau doen

Wil je een andere bierliefhebber een bierabonnement cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. Vul bij het afleveradres een ander adres in en wij zorgen voor de rest. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »