1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierpakketten

Bierpakketten

Bierpakketten samengesteld door de kenners van Hellobier. Een selectie bierpakketten samengesteld op basis van bierstijl, locatie van herkomst of brouwerij. De bierpakketten zijn leuk voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Bierpakketten van Hellobier

De bierpakketten van Hellobier zijn verrassend, informatie en vooral om van te genieten. De kenners van Hellobier kiezen de selectie van ieder pakket zorgvuldig uit zodat jij nieuwe en klassieke bieren ontdekt. 

Verschillende soorten bierpakketten van Hellobier

De bierpakketten zijn op verschillende manieren samengesteld. Diverse pakketten op basis van bierstijl zoals een blond, tripel of quadrupel pakket. Maar ook locatie, brouwerij of bereiding van het bier staat centraal in het pakket. 

Bierpakketten als cadeau of voor jezelf

Wat is er nou leuker dan een bierpakket cadeau doen? Je kunt dus ook een bierpakket uitkiezen en dat naar een ander laten verzenden. Koop je een bierpakket voor jezelf, ook dan zal je verrast worden. De bierpakketten zijn nooit hetzelfde. 

Bierpakketten met informatie over bier

De bierpakketten worden niet alleen zorgvuldig samengesteld door de bierkenners van Hellobier maar de bierpakketten worden ook voorzien van informatie over het bier en brouwerij. Afhankelijk van het bierpakket vindt je informatie per bier of juist veel informatie over de bierstijl. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »