1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Klantenservice

Klantenservice

Stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Informatie

Hellobier

Je vind ons in ‘De Proeffabriek’
Verlengde Noordkade 14
5462 EH Veghel Open in Googlemaps

BTW: NL002202107B53
KvK: 80752748
Geopend 7 dagen per week


Veelgestelde vragen

Hellobier

1.1 Wat is Hellobier?

Hellobier is een combinatie van fysiek winkel en webshop en organiseert ook bierproeverijen thuis ook op locatie. Speciaalbier staat centraal bij Hellobier en geen andere sterke drank of wijn. 100% speciaalbier 

 • In de winkel biedt Hellobier een bierassortiment aan van 1700 bieren. 
 • Online biedt Hellobier bierpakketten, bierabonnementen en bieren per stuk aan
 • De proeverijen kunnen op iedere willekeurige plaats georganiseerd worden. 

1.2 Waar kan ik Hellobier vinden?

Het bezoekadres van de fysieke winkel van Hellobier is: 

Verlengde Noordkade 14
5463 EH, Veghel 

De webshop kun je bezoeken via: https://www.hellobier.nl/ 

1.3 Hoe kan ik betalen bij Hellobier?

Hellobier biedt diverse betaalmogelijkheden. 

In de winkel: 

 • cash
 • pin (smartphone, smartwatch en pinpas)
 • creditcard

Online:

 • Ideal
 • Creditcard
 • Paypal
 • Klarna

1.4 Wat is het assortiment van Hellobier?

Hellobier biedt een assortiment aan van 1700 verschillende speciaalbieren. Het assortiment bestaat ook alleen maar uit speciaalbier en biergerelateerde producten. Geen sterke drank of wijn. 

In de winkel en in de webshop biedt Hellobier de bieren per stuk aan. Van deze bieren worden ook weer geschenkverpakkingen en bierpakketten gemaakt die zowel in de winkel als in de webshop worden aangeboden. 

Online biedt Hellobier bierabonnementen aan waarbij je als bierliefhebber maandelijks een bierpakket met 8 verschillende bieren ontvangt. 

1.5 Wat is het bierabonnement van Hellobier?

Sinds oprichting van Hellobier worden er bierabonnementen verzonden naar bierliefhebbers thuis. Iedere maand opnieuw een bierpakket met 8 verschillende bieren. Nooit twee keer hetzelfde bier en nooit twee bieren van dezelfde brouwerijen in één pakket. 

Bij het bierabonnement kun je kiezen uit 3 of 6 maanden of een optie om zelf je abonnement aan en uit te zetten. 

Door het wisselend assortiment in de winkel wordt de bierliefhebber thuis ook elke keer verrast met een vernieuwde bierselectie in het bierabonnement. 

1.6 Wanneer wordt het bierabonnement verzonden?

Het bierabonnement wordt iedere eerste woensdag van de maand verzonden. 

Start je op een ander moment in de maand een bierabonnement dan wordt het eerste pakket binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Vervolgens wordt het daaropvolgende bierpakket de eerste woensdag van de maand verzonden. 

1.7 Hoe snel wordt mijn online bestelling verzonden?

Bestel je een bierpakket online bij Hellobier dan wordt je bierpakket uiterlijk de volgende werkdag verzonden. We verzenden niet op zaterdag en zondag. 

1.8 Het retourbeleid van Hellobier

Ongeopende flessen en/of blikken bier kunnen retourgestuurd worden naar Hellobier. De verzendkosten voor de retourzending neemt Hellobier voor rekening. 

1.9 Wat gebeurt er als mijn pakket beschadigd onderweg?

Ontstaat er onderweg breuk in het pakket en wordt het pakket toch geleverd? Dan kijken we vanuit Hellobier hoe we hier de beste oplossing voor kunnen bieden. Geld terug of nazending van de bestelling. 

Komt het pakket retour door breuk zonder dat het is aangeboden bij de bierliefhebber thuis? Dan zullen we vanuit Hellobier opnieuw de bestelling toesturen. Deze extra verzendkosten neemt Hellobier voor zijn rekening. 

1.10 Helpt Hellobier bij bierproeverijen?

Bij Hellobier werken alleen maar bierkenners die je van goed advies kunnen voorzien. Daarbij natuurlijk ook het advies over bierproeverijen met aanraders voor parels van bieren uit het assortiment. 

Hellobier kan ook alles uit handen nemen door een bierproeverij te organiseren met of zonder begeleiding. 

1.11 Organiseert Hellobier bierproeverijen?

Wil je deelnemen aan een bierproeverij dan zijn er bij Hellobier diverse mogelijkheden. 

 • Organiseer zelf een bierproeverij op willekeurige locatie. Hellobier brengt bieren, proefglazen en koeltonnen. Aan jou de keus of je vervolgens de bierproeverij zelfstandig doet of onder begeleiding van een bierkenner van Hellobier
 • Doe mee met de bierproeverij op de Noordkade in Veghel. Iedere maand wordt minimaal 1 keer een bierproeverij georganiseerd onder begeleiding van een bierkenner van Hellobier. Meer informatie delen we hier. 

1.12 Wat krijgen we te proeven tijdens een bierproeverij?

Tijdens een bierproeverij van Hellobier krijg je 5 speciaalbieren te proeven. De bierselectie van een bierproeverij bij Hellobier varieert. De samenstelling van een bierproeverij wordt afgestemd met de deelnemers. 

1.13 Heeft Hellobier cadeaubonnen?

Wil je een bierliefhebber bier cadeau geven maar weet je niet zo goed welk bier hij of zij lust? Dan biedt Hellobier ook cadeaubonnen aan. Deze cadeaubonnen kun je aanschaffen in de winkel of online in de webshop

1.14 Krijg ik korting bij Hellobier

Hellobier heeft een spaarsysteem waarmee je spaart voor korting. Dit geldt zowel in de winkel als in de webshop. Zodra je een account hebt aangemaakt in de webshop of je gegevens hebt doorgegeven in de winkel spaar je automatisch voor korting. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het sparen en niet voor mailings. 

Iedere € is één punt. Bij 100 punten krijg je €5 korting

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »