1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Over ons

Over ons

Ontmoet team Hellobier

We stellen ons graag aan je voor

De historie van Hellobier

2022: Het grootste aanbod bierabonnementen

Wat van oorsprong het eerste idee was, bierabonnementen, is in 2022 uitgebreid zodat Hellobier het grootste assortiment bierabonnementen biedt. Het oorspronkelijke bierabonnement blijft bestaan waarbij er maandelijks een bierpakket nieuwe selectie met gevarieerde bierstijlen wordt toegestuurd. Echter is het assortiment bierabonnementen nu ook uitgebreid op basis van bierstijlen. 

Bekijk het volledige assortiment bierabonnementen hier. 

2021: Vernieuwde webshop

In 2021 volgde een vernieuwde webshop waardoor er niet alleen samengestelde bierpakketten verkocht worden maar jij zelf ook je bierselectie kunt samenstellen. 

2020: Bierwinkel

In 2020 werd de bierwinkel op de Noordkade in Veghel toegevoegd aan het concept waardoor Hellobier hét bierconcept is voor bierpakketten, bierproeverijen en een bierwinkel. In de winkel wordt je met enthousiasme geadviseerd door Ties, Timo, Martijn, Willem-Jan, Roel en Job. Het online bierpakketten assortiment van Hellobier werd uitgebreid met meer themapakketten zoals Tripel pakket, Blond pakket, Dubbel pakket of een Barrel Aged pakket. 

 

Hellobier winkel Veghel

2018: Bierproeverijen

Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2018 werd het concept van Hellobier uitgebreid met de mogelijkheid voor bierproeverijen op locatie. Dit gebeurt met koeltonnen wat koelkasten op wieltjes zijn en daarbij het juiste proefglas en informatie over het bier door een biersommelier of kaartje met QR code naar de bierbeschrijving. In Coronatijd is de combinatie van pakketten verzenden en bierproeverijen ontstaan door de start van online bierproeverijen waarbij tijdens een livestream men een bierproeverij volgt

2016: Bierabonnementen

Hellobier is gestart in 2016 met het verzenden van bierabonnementen. Iedere maand opnieuw een nieuwe selectie van 8 speciaalbieren. Deze pakketten worden voorzien van bierbeschrijving en tegenwoordig ook van een online bierproeverij met 4 van de 8 bieren. 

Bierpakket samenstellen

Proost!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »