1700+ bieren in onze winkel in Veghel
7 dagen in de week is de winkel open
Gratis verzenden vanaf €75
Over ons

Over ons

De historie van Hellobier

2016: Bierabonnementen

Hellobier is gestart in 2016 met het verzenden van bierabonnementen. Iedere maand opnieuw een nieuwe selectie van 8 speciaalbieren. Deze pakketten worden voorzien van bierbeschrijving en tegenwoordig ook van een online bierproeverij met 4 van de 8 bieren. 

2018: Bierproeverijen

Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2018 werd het concept van Hellobier uitgebreid met de mogelijkheid voor bierproeverijen op locatie. Dit gebeurt met koeltonnen wat koelkasten op wieltjes zijn en daarbij het juiste proefglas en informatie over het bier door een biersommelier of kaartje met QR code naar de bierbeschrijving. 

2020: Bierwinkel

In 2020 werd de bierwinkel op de Noordkade in Veghel toegevoegd aan het concept waardoor Hellobier hét bierconcept is voor bierpakketten, bierproeverijen en een bierwinkel. In de winkel wordt je met enthousiasme geadviseerd door Ties, Timo, Martijn, Thiemen en Job. Het online bierpakketten assortiment van Hellobier werd uitgebreid met meer themapakketten zoals Tripel pakket, Blond pakket, Dubbel pakket of een Barrel Aged pakket. 

2021: Vernieuwde webshop

In 2021 volgde een vernieuwde webshop waardoor er niet alleen samengestelde bierpakketten verkocht worden maar jij zelf ook je bierselectie kunt samenstellen. 

Proost!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »