1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Ontmoet team Hellobier

Bierista Job - 11 / Aug / 2022

Ontmoet team Hellobier

Hellobier is 7 dagen in de week geopend. Om de bierliefhebber te voorzien van het beste bieradvies is een team samengesteld van bierspecialisten die je in de winkel of tijdens een bierproeverij kunt ontmoeten. We stellen ze graag aan je voor. 

Wie werken er bij Hellobier?

Hellobier is 7 dagen in de week geopend. Om de bierliefhebber te voorzien van het beste bieradvies is een team samengesteld van bierspecialisten die je in de winkel of tijdens een bierproeverij kunt ontmoeten. We stellen ze graag aan je voor. 

Job

Job is eigenaar van Hellobier. In 2016 Hellobier opgericht als webshop. Door de jaren heen uitgegroeid met bierproeverijen op locatie en sinds november 2020 is de winkel eraan toegevoegd. Job ontmoet je zowel doordeweeks als in het weekend in de winkel. Of doe mee met een bierproeverij en de kans is groot dat je ook dan Job ontmoet.

Ties

Ties werkt sinds januari 2021 bij Hellobier en werkt fulltime in de winkel. Hij heeft zich ondertussen verdiept in bier door Stibon 1 succesvol af te ronden. Hij houdt zich bezig met de winkel op het gebied van inkoop, verkoop en verrijken van online informatie.

Timo

Timo werkt als een van de langste weekendkrachten in de bierwinkel. Timo maakte de overtap van de vorige eigenaar naar Hellobier en daar zijn we heel blij mee. Timo zorgt ervoor dat in het weekend de winkel er goed bij blijft staan en de bierliefhebbers goed geholpen worden.

Martijn

Martijn is ook een ervaren bierspecialist die van de vorige eigenaar de overstap maakte naar Hellobier. Ook hij voorziet de bierliefhebbers voornamelijk in het weekend van de mooiste bieren.

Roel

Roel is gediplomeerd biersommelier en werkt in de winkel en hij begeleid bierproeverijen. Om Roel te ontmoeten kun je het beste de winkel bezoeken of je neemt een keer deel aan een bierproeverij op de Noordkade in Veghel. 

Willem-Jan

Ook Willem-Jan is een bierspecialist met ruime ervaring in de bierwereld. Hij heeft een eigen bierwinkel gerund, bij een bierwebshop gewerkt en als bierbrouwer gewerkt. Kortom Willem-Jan weet echt van alle facetten binnen de bierwereld. Willem-Jan ontmoet je ook vooral in het weekend wanneer hij in de winkel staat om de bierliefhebbers te adviseren over bier. 

Wil jij ook werken bij Hellobier? 

Op zoek naar een leuke uitdaging in de leukste bierwinkel? Dan komen we graag met je in contact. Lees hier meer over de vacature. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »