1700+ bieren in onze winkel in Veghel
winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook bierproeverijen bij ons of op locatie
Bierproeverij Noordkade Veghel

Bierista Job Nijhoff - 13 / Feb / 2022

Bierproeverij Noordkade Veghel

Een bierproeverij op de Noordkade in Veghel

Wil jij meer te weten komen over speciaalbier terwijl je ervan proeft? Hellobier organiseert bierproeverijen op de Noordkade. Terwijl je deelneemt aan deze bierproeverij kom je meer te weten over de bieren en brouwerijen. 

Ontdek bijzondere speciaalbieren en kom meer te weten over speciaalbier door samen bier te proeven

 

Wat proeven we?

De bierproeverij bestaat uit 5 verschillende bieren van 5 verschillende brouwerijen. De bierselectie bestaat uit bieren uit België en Nederland. Niet de bekende merken maar juist de onbekende parels uit het bierassortiment van de winkel.

Je proeft overigens niet alleen de bieren maar DIS Noordkade verzorgt ook borrelplanken waarvan je kunt genieten tijdens de bierproeverij. 

 

Wanneer?

De proeverij staat gepland op zondag 6 maart. De bierproeverij start om 15.00 uur en zal tot ongeveer 17.30 duren.

 

Waar?

De bierproeverij vindt plaats bij DIS Noordkade. De horecazaak tegenover de bierwinkel van Hellobier.

Het adres:
Verlengde Noordkade 14
5264 EH, Veghel 

 

Hoe proef je mee?

Je kunt jezelf opgeven voor de bierproeverij op verschillende manieren. 
Bellen: 0413-782157
Mailen: [email protected]

Of koop in de webshop je ticket via onderstaand product. Let wel op. Kies voor "ophalen in de winkel" omdat je anders verzendkosten betaald en dat is natuurlijk niet nodig. 

Kosten: €24,95 p.p. 

 

Wat is een bierproeverij van Hellobier?

Uit het ruim assortiment van de bierwinkel van Hellobier selecteren de kenners van Hellobier 5 verschillende bieren. Deze bierselectie wordt één voor één geproefd en ieder bier wordt geïntroduceerd met informatie over het bier en de brouwerij.

Tussendoor worden er meer onderwerpen uitgelegd en mogen er natuurlijk ook vragen gesteld worden. 

Hoe werkt een bierproeverij van Hellobier?

De bierproeverij vindt plaats op de Noordkade in Veghel bij DIS Noordkade. De horecazaak tegenover de bierwinkel verzorgt tijdens de bierproeverij ook verschillende happen voor bij de speciaalbieren. 

De deelnemersgroep van de bierproeverij zal uit maximaal 20 personen bestaan. Maar het is natuurlijk mogelijk om vanaf 1 persoon op te geven via telefoon, mail of aankoop van ticket in webshop

 

Waar bestel ik een bierproeverij bij Hellobier?

De deelnemersgroep van de bierproeverij zal uit maximaal 20 personen bestaan. Maar het is natuurlijk mogelijk om vanaf 1 persoon op te geven via telefoon, mail of aankoop van ticket in webshop

Heb je telefonisch of via de mail gereserveerd. Dan dien je je deelname nog af te rekenen in de winkel. Via de webshop je deelname bevestigen dan reken je direct je deelname af. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »