1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Nieuws

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over bier en Hellobier

 • 5 cadeau's met speciaalbier voor Vaderdag 2022 26 Mei

  Nieuws 5 cadeau's met speciaalbier voor Vaderdag 2022

  Voor Vaderdag zijn er verschillende mogelijkheden om je Vader in het zonnetje te zetten met speciaalbier. Is je vader een echte speciaalbier liefhebber dan ben je bij Hellobier aan het juiste adres. In deze blog een overzicht van de leukste Vaderdagcadeau's met speciaalbier. Proost!

 • Koud speciaalbier tijdens Fabriek Magnifique Veghel 2022 17 Mei

  Nieuws Koud speciaalbier tijdens Fabriek Magnifique Veghel 2022

  Geniet van gekoelde speciaalbieren terwijl je rondloopt over het festival Fabriek Magnifique in Veghel. Van 22 t/m 24 juli 2022 vindt het festival Fabriek Magnifique plaats in Veghel. Hellobier zorgt ervoor dat een selectie van 3 speciaalbieren in blik koud staat zodat jij kunt genieten van een bierproeverij to go op een willekeurige plek.

 • Speciaalbier in Peaky Blinders stijl 26 Apr

  Nieuws Speciaalbier in Peaky Blinders stijl

  Door een samenwerking met Peakyhats is het mogelijk om een bar in de Peaky Blinders stijl te leveren. Wij zorgen voor de stijl en het bier. Nodigt u de gasten vast uit? Lees verder voor meer informatie..

 • 5 brouwerijen uit Amerika 25 Apr

  Nieuws 5 brouwerijen uit Amerika

  Craftbier uit Amerika is erg populair. De kwaliteit is hoog en de trends in de biermarkt lopen vaak voor op Europa. In deze blog een overzicht van 5 brouwerijen uit Amerika. Proost!

 • Online speciaalbier bestellen 23 Mar

  Nieuws Online speciaalbier bestellen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »