1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Nieuws

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over bier en Hellobier

 • Bierpakketten met 8 of 12 speciaalbieren 15 Aug

  Nieuws Bierpakketten met 8 of 12 speciaalbieren

  Bij Hellobier kun je bierpakketten met 8 of 12 speciaalbieren online bestellen. De bierpakketten van Hellobier zijn samengesteld op basis van bierstijl, locatie of een ander leuk gezamenlijk thema. En bij de bierpakketten wordt extra informatie over de bieren toegevoegd.

 • Grootste assortiment bierabonnementen 11 Aug

  Nieuws Grootste assortiment bierabonnementen

  Hellobier is ooit opgericht met het idee voor bierabonnementen. Iedere maand opnieuw een bierpakket met 8 verschillende speciaalbieren. Een selectie uit binnen- en buitenland met een variatie aan bierstijlen. Nu heeft Hellobier het grootste assortiment bierabonnementen door ook bierabonnementen op bierstijl of bierabonnement op basis van locatie samen te stellen. Het bierabonnement is erg populair als cadeau. Verras iemand met een bierabonnement cadeau of verras jezelf.

 • Ontmoet team Hellobier 11 Aug

  Nieuws Ontmoet team Hellobier

  Hellobier is 7 dagen in de week geopend. Om de bierliefhebber te voorzien van het beste bieradvies is een team samengesteld van bierspecialisten die je in de winkel of tijdens een bierproeverij kunt ontmoeten. We stellen ze graag aan je voor. 

 • Brabantse bierpakketten online bestellen 11 Aug

  Nieuws Brabantse bierpakketten online bestellen

  Provincie Noord-Brabant heeft van alle provincies in Nederland de grootste aantal brouwerijen gevestigd in de provincie. Van de circa 1000 brouwerijen in Nederland zijn er in Noord-Brabant meer dan 200 gevestigd in Noord-Brabant.

 • 5 Brabantse brouwerijen deel 2 11 Aug

  Nieuws 5 Brabantse brouwerijen deel 2

  Noord-Brabant is goed vertegenwoordigd in het speciaalbierlandschap in Nederland. Duizenden speciaalbieren zijn afkomstig uit Noord-Brabant. Wij sommen een aantal Brabantse brouwerijen voor je op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »