1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Nieuws

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over bier en Hellobier

 • Vrijgezellenfeest met bierproeverij 25 Aug

  Nieuws Vrijgezellenfeest met bierproeverij

  Hellobier verzorgd bierproeverijen op verschillende locaties en voor verschillende gelegenheden. Daar mag een bierproeverij op een vrijgezellenfeest natuurlijk niet bij ontbreken. Dus organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeestje? Wij komen graag bij je langs met een bierproeverij.

 • Boottocht met bierproeverij omgeving Veghel 07 Jun

  Nieuws Boottocht met bierproeverij omgeving Veghel

  Geniet van een boottocht met bierproeverij met als startpunt de Noordkade in Veghel. Op diverse momenten wordt een boottocht met bierproeverij georganiseerd waarbij je je al kunt aanmelden vanaf 1 persoon. Terwijl kapitein Martijn de boottocht begeleidt wordt de bierproeverij verzorgt door de bierkenners van Hellobier.

 • Bierproeverij thuis in Noord-Brabant 06 Apr

  Nieuws Bierproeverij thuis in Noord-Brabant

 • Online bierproeverijen blijven populair 25 Feb

  Nieuws Online bierproeverijen blijven populair

  Een online bierproeverij met collega's, vrienden of familie? 3 redenen waarom een online bierproeverij wel kan blijven bestaan. Geen reisafstand, don't drink and drive en digitalisering.

 • Bierproeverij Noordkade Veghel 13 Feb

  Nieuws Bierproeverij Noordkade Veghel

  Hellobier organiseert in samenwerking met DIS bierproeverijen zodat jij nog meer te weten komt over bier. Hellobier verzorgt de bierselectie en een biersommelier die de bierproeverij begeleidt, DIS verzorgt de happen zodat je zeker niet met honger naar huis gaat. Die bierproeverij duurt 2 tot 2,5 uur en de bierselectie bestaat uit speciaalbieren uit binnen- en buitenland.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »