1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Vrijgezellenfeest met bierproeverij

Bierista Job - 25 / Aug / 2022

Vrijgezellenfeest met bierproeverij

Hellobier verzorgd bierproeverijen op verschillende locaties en voor verschillende gelegenheden. Daar mag een bierproeverij op een vrijgezellenfeest natuurlijk niet bij ontbreken. Dus organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeestje? Wij komen graag bij je langs met een bierproeverij.

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Hellobier helpt je graag met het organiseren van een vrijgezellenfeest met bierproeverij. We hebben al ruime ervaring met het geven van bierproeverijen op locatie en uit ons ruim winkelassortiment speciaalbieren kunnen we natuurlijk ook een bierproeverij tijdens een vrijgezellenfeest organiseren.

Waar kan ik een bierproeverij voor het vrijgezellenfeest organiseren? 

Hellobier komt graag naar je toe. We kunnen op iedere willekeurige locatie een bierproeverij verzorgen. Bij jou als organisator thuis, bij een van de deelnemers van het vrijgezellenfeest of bij de "vrijgezel" zelf thuis. Voor Hellobier maakt het niet uit. 

Wat houdt een bierproeverij tijdens het vrijgezellenfeest in?

De meest gebruikelijke bierproeverij die we organiseren is een bierproeverij van 5 verschillende speciaalbieren uit binnen- en buitenland. Deze bieren stemmen we onderling af zodat er alleen maar gewenste bierstijlen zijn om te proeven. De bierproeverij bouwen we op aan de hand van het alcoholpercentage. Ieder bier wordt geïntroduceerd met informatie over het bier, brouwerij, brouwproces en tussendoor worden er bierweetjes gedeeld. Een overzicht van de inhoud van de bierproeverij tijdens een vrijgezellenfeest.

  • 5 verschillende speciaalbieren
  • Introductie bij ieder bier en delen van bierweetjes
  • duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur

Maatwerk voor de bierproeverij kan natuurlijk ook waarbij we kijken naar hoeveel speciaalbieren er gewenst worden en welke bierstijlen.

Wat kost een bierproeverij tijdens vrijgezellenfeest?

De kosten voor een bierproeverij tijdens het vrijgezellenfeest zijn €19,95 per persoon. Afhankelijk van de locatie komt er éénmalig voorrijkosten bij. 

Welke tijden kan ik een bierproeverij voor een vrijgezellenfeest boeken?

De bierproeverij is op ieder gewenst moment te boeken. Zowel doordeweeks als in het weekend. Ook dit is onderling af te stemmen. Wist je dat om 11 uur 's ochtends proeven het beste is ;)?

Hoe reserveer ik een bierproeverij voor een vrijgezellenfeest?

Bij Hellobier kun je op diverse manieren een bierproeverij voor vrijgezellenfeest boeken. Natuurlijk via onze gebruikelijke contactgegevens: 

Je kunt de bierproeverij ook direct boeken in onze webshop voor het aantal personen die deelnemen aan de bierproeverij.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »