1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Boottocht met bierproeverij omgeving Veghel

Bierista Job - 07 / Jun / 2022

Boottocht met bierproeverij omgeving Veghel

Geniet van een boottocht met bierproeverij met als startpunt de Noordkade in Veghel. Op diverse momenten wordt een boottocht met bierproeverij georganiseerd waarbij je je al kunt aanmelden vanaf 1 persoon. Terwijl kapitein Martijn de boottocht begeleidt wordt de bierproeverij verzorgt door de bierkenners van Hellobier.

Terwijl je rondvaart over de wateren in Veghel geniet je van een bierproeverij met diverse speciaalbieren. Deze unieke beleving in Meijerijstad is ontstaan door een samenwerking tussen Waterproeverij en Hellobier. Beide gevestigd op de Noordkade in Veghel wat ook het startpunt is voor de boottocht met bierproeverij.

Wat houdt de boottocht met bierproeverij in?

Het startpunt van de boottocht is de Noordkade in Veghel. Een industriëel gebied met onder andere diverse horecagelegenheden en speciaalzaken. De Waterproeverij verzorgt regelmatig boottochten en Hellobier is een bierwinkel met een assortiment van 1700 speciaalbieren, deze combinatie resulteert in een boottocht met bierproeverij van circa 2 uur. Behalve de samenwerking tussen Waterproeverij en Hellobier zorgt DIS Noordkade voor de borrelhappen tijdens de bierproeverij. Tijdens de boottocht met bierproeverij geniet jij van:

  • 4 verschillende speciaalbieren geselecteerd door biersommelier Job van Hellobier
  • boottocht van Waterproeverij onder leiding van kapitein Martijn
  • diverse happen van DIS Noordkade 

Wanneer is de boottocht met bierproeverij?

De eerstvolgende boottocht met bierproeverij staat gepland op donderdag 30 juni. Als startpunt bij de Noordkade dien je je daar te melden bij de ponton van de Waterproeverij. De trossen gaan los om 19.00 uur. 

 

Hoe reserveer ik de boottocht met bierproeverij?

Je kunt op diverse manieren de boottocht met bierproeverij reserveren. 

Of koop direct je ticket in de webshop van Hellobier

Direct een ticket voor de boottocht met bierproeverij

Je kunt je al opgeven vanaf 1 persoon. Dus of je nu alleen komt, met zijn tweetjes of met meer personen maakt niet uit. Let wel op, de boot heeft een capaciteit van 20 personen. Vol = Vol. 

Ook te reserveren voor groepen

De boottocht met bierproeverij wordt regelmatig georganiseerd met open inschrijving. Dit zijn momenten waarop de datum vast staat. Mocht je nu met een groep op een ander moment een boottocht met bierproeverij willen organiseren dan is de boottocht met bierproeverij ook als arrangement te boeken via Hellobier of Waterproeverij. Via Hellobier kan dat via bovenstaande contactgegevens. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »