1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierproeverij  thuis in Noord-Brabant

Bierista Job Nijhoff - 06 / Apr / 2022

Bierproeverij thuis in Noord-Brabant

Ben je gek op speciaalbier en heb je iets te vieren? Of wil je samen met andere bierliefhebbers genieten van een bieproeverij bij jou thuis in Noord-Brabant? Hellobier komt naar je toe. De bierproeverijen verzorgen we door heel Brabant. Hellobier heeft een bierwinkel in Veghel met 1700 speciaalbieren en maakt daaruit graag een selectie om bij jou thuis in Brabant een bierproeverij te verzorgen.

Dé bierwinkel van Noord-Brabant verzorgt een bierproeverij bij jou thuis.

Hellobier heeft met een assortiment van 1700 bieren in de winkel genoeg keuze om voor jou een ideale bierselectie samen te stellen. De bierproeverij bestaat uit 5 verschillende speciaalbieren waarbij die bieren één voor één worden toegelicht voordat jij ze mag proeven.

Hoe organiseer ik een bierproeverij thuis in Noord-Brabant?

Een bierproeverij thuis onder begeleiding van een biersommelier kan vanaf 12 personen. De dag waarop je het wilt organiseren en het tijdstip zijn onderling af te stemmen. De biersommelier doet een voorstel van de bierselectie en houdt daarbij rekening met de wensen welke bierstijlen wel of juist niet gewenst zijn. 

Wat kost een bierproeverij met biersommelier aan huis?

De kosten van een bierproeverij zijn €19,95 p.p. Hierbij komt nog éénmalig voorrijkosten afhankelijk van de locatie waar het is. 

Wat houdt een bierproeverij aan huis in?

Bierselectie

De bierselectie bestaat uit 5 verschillende bieren. We bouwen de proeverij op aan de hand van het alcoholpercentage. De bieren die geproefd worden komen uit het binnen- en buitenland.

Hoelang duurt een bierproeverij aan huis?

De bierproeverij zal zo'n 2 tot 2,5 uur duren. Ieder bier wordt geïntroduceerd met informatie over het bier en de brouwerij. 

Wat moet ik zelf regelen voor een bierproeverij aan huis?

Om de bierproeverij bij jou thuis te organiseren hoef je met ons eigenlijk alleen maar een dag en tijdstip af te stemmen. Hellobier zorgt namelijk voor de gekoelde bieren en proefglazen. Achteraf wordt ook alles weer meegenomen zodat jij niet met de rotzooi achter blijft zitten.

Hoe kan ik een bierproeverij aan huis reserveren?

Reserveren van een bierproeverij aan huis kan door middel van een email naar: info@hellobier
Of bellen naar: 0413-782157

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »