1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Hellobier - Veghel

Hellobier - Veghel

Je vind ons in ‘De Proeffabriek’, Verlengde Noordkade 14, 5462 EH Veghel, Telefoon: 0413 782 157, Geopend 7 dagen per week

Hellobier heeft een bierwinkel met wel 1700 verschillende speciaalbieren. Naast een vast assortiment aan speciaalbieren zorgen de bierkenners van Hellobier ervoor dat er ook wekelijks nieuwe bieren worden toegevoegd aan het bierassortiment. Hierdoor heeft Hellobier altijd een ruim assortiment aan speciaalbieren te bieden.

Waar vind ik de Hellobier bierwinkel?

De bierwinkel van Hellobier is gevestigd in de Proeffabriek in Veghel. De Proeffabriek is gevestigd op de Noordkade in Veghel waarin diverse winkels op gebied van eten en drinken gevestigd zijn. Naast de bierwinkel van Hellobier vind je er onder andere ook de Wijndivas, traiteur DIS, traiteur & bistro Plank, Bakkerij van Leur, Destillery Schouten, Piepers en Noord Coffee Roasters.

Het adres en de openingstijden van de Hellobier bierwinkel

 

De Proeffabriek is gevestigd op:

Verlengde Noordkade 14
5463 EC, Veghel

Je kunt er gratis parkeren voor de deur.

Ma: 12.00 tot 17.30
Di - do: 11.00 tot 17.30
Vrij: 11.00 tot 20.00
Za: 10.00 tot 17.30
Zo: 12.00 tot 17.00

Het assortiment van de bierwinkel.

Het assortiment van de bierwinkel van Hellobier bestaat uit 1700 speciaalbieren. Deze speciaalbieren staan uitgestald in stellages langs de wanden in de winkel. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen dan adviseren we graag in de samenstelling van je bierselectie. Ga je voor één en dezelfde bierstijl of kies je diverse speciaalbieren voor een bierproeverij? Het assortiment is opgedeeld in landen.

Belgisch bier

Ga je voor traditionele bierstijlen als blond, dubbel of tripel? Of laat je je verrassen door stout of barrel aged bieren uit België. Diverse stellages zijn gevuld met Belgische bieren van hele bekende Belgische biermerken als Duvel, La Chouffe en Kasteel tot de minder bekende brouwerijen zoals de Bie, Arend en Gruut. Een brede selectie Belgische speciaalbieren zorgt ervoor dat je altijd slaagt in het kiezen van je bier. En ook hierbij adviseren de bierkenners van Hellobier je graag.

Nederlands bier

Met de toename aan Nederlandse brouwerijen is er de laatste jaren ontzettend veel nieuw speciaalbier uit Nederland te verkrijgen. Ook hiermee zijn stellages gevuld en lopen de bierstijlen erg uiteen. Een selectie voor een bierproeverij met verschillende bierstijlen of een bierpakket als cadeau met een gevarieerd bieraanbod lukt makkelijk met het aanbod aan Nederlandse speciaalbieren. Neem de tijd voor je keuze en laat je adviseren. Of zoek meer informatie op de bierapp Untappd. Ook bij de Nederlandse bieren de keuze uit bierselecties van bekendere brouwerijen zoals Texels, La Trappe en brouwerij 't Ij of streekbieren zoals brouwerij Strijder, Holevoort of brouwerij 't Meuleneind.

De rest van de wereld.

De rest van het bierassortiment is niet samen te vatten in één land. Het overige bierassortiment bestaat namelijk uit bieren afkomstig uit Estland, Canada, Duitsland, Amerika, Oostenrijk, Azië en wellicht nog een aantal landen die we nu vergeten op te noemen. De bierstijlen variëren hierdoor ook van frisse sours, naar ipa's, double ipa's of dubbel dry hopped ipa's tot porter, stouts of russian imperial stouts. Kortom voor iedere bierdrinker een gewenste bierstijl

Alcoholarm/-vrij bier

Apart van de rest is dit een biertype die wel bij elkaar is gezet. Speciaalbieren <0,5% alcohol. Variërend aanbod in bierstijlen en verschillende landen van herkomst.

 

De bierkenners van Hellobier

Het personeel van Hellobier zijn stuk voor stuk bierkenners met ieder hun eigen voorkeuren. Vraag om advies over je bierselectie en we helpen je graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »