1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bier Kerstpakket 2023

Job - 24 / Oct / 2023

Bier Kerstpakket 2023

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte cadeau voor de mensen om je heen. Bij Hellobier leveren wij daarom de ideale kerstpakketten voor elke bierliefhebber. Wat is er beter dan met een koud biertje naast de open haard te zitten, met de gezellige kerst verlichting dat knippert in de kerstboom.

Bier Kerstpakket 2023

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte cadeau voor de mensen om je heen. Bij Hellobier leveren wij daarom de ideale kerstpakketten voor elke bierliefhebber. Wat is er beter dan met een koud biertje naast de open haard te zitten, met de gezellige kerst verlichting dat knippert in de kerstboom.


Bierpakketten!

Aanraders voor de gezellige feestdagen:

Belgisch bierpakket met 8 of 12 verschillende Belgische bieren

Geniet van 8 of 12 verschillende Belgische bieren. Hellobier heeft honderden bieren uit België. Daaruit     maakt Hellobier graag een selectie om jou jou te laten genieten van de smaken die het Belgische bierlandschap te bieden heeft.
Proost!

 

Belgisch bierpakket met 8 of 12 verschillende Belgische bieren-1


Speciaalbier Borrelpakket

Proef de combinatie van bijzondere bieren van Hellobier met lekkernijen van traiteur Plank uit Veghel. Hellobier verzorgt een borrelpakket met een bierselectie van 8 bieren. De bierstijlen variëren en bij het samenstellen van het pakket wordt rekening gehouden met het seizoen.

 

Speciaalbier Borrelpakket-1

 

Bierpakket Tripel met 8 of 12 verschillende tripel bieren

Bierpakket Tripel met 8 of 12 verschillende tripel bieren. Samengesteld van 1 of meer verschillende brouwerijen en uit 1 of meer verschillende landen. Foto is een willekeurig voorbeeld van mogelijke samenstelling van het pakket.

 


Brabants bierpakket 8 of 12 bieren

Geniet van 8 verschillende Brabantse bieren. Een bierselectie van Brabantse brouwerijen.
De selectie bestaat uit 8 zoveel mogelijk verschillende bierstijlen van 8 verschillende Brabantse bieren.

Brabants bierpakket 8 of 12 bieren-1

 

Losse Bieren 75CL

Bij Hellobier vind je een uitgebreide selectie aan losse bieren van 75cl die je smaakpapillen zullen verwennen. Deze royale flessen herbergen ambachtelijke bieren van over de hele wereld, perfect om te delen met vrienden of om zelf van te genieten.

Van Steenberge Fourchette 7.5%

De heerlijkheid van de klassieke Fourchette tripel, maar dan afgevuld op 75cl formaat. Ideaal om te delen. De Tripel is zacht van smaak met een licht zoetje, lichtbitter & een kruidige drogere afdronk. 7.5%.


Van Steenberge Fourchette 7.5%-1

 

Gooische Bierbrouwerij Gooische Bubbel 75 cl 9%

Gooische Bubbel is een sterk blond bier met champagne gist en een alcoholpercentage van 9%! De combinatie van de friszoete moutsmaak, de bloemige neus en de droge, champagne-achtige afdronk.

Gooische Bierbrouwerij Gooische Bubbel 75 cl 9%-1

 

Hello Quadrupel 75CL

Robijnrode Quadrupel met beige schuimkraag en een alcoholpercentage van 10%. Rijp fruit, chocolade en karamel vormen de smaak. De afdronk is zacht door het lage koolzuurgehalte. Quadrupel is stevig van smaak en alcohol door het gebruik van de extra mout.

Hello Quadrupel 75cl-1

 

Dupont Avec Les Bons Voeux 75Cl

Zo'n beetje de huistripel van Hellobier. Deze tripel van 9.5% is gebrouwen met traditionele Saisongist wat het bier die typische droge afdronk geeft. De smaak is bitter en minder zoet dan veel andere tripels, maar smaakt hier zeker niet minder om! Het kan natuurlijk niet zo zijn dat onze huistripel alleen in klein formaat te bestellen is. Dit formaat is uitermate geschikt om te delen, of juist niet ;)

Dupont Avec Les Bons Voeux 75Cl-1

 

Biere Brut 75 CL

Helder goudkleurig Brut bier met een fijne schuimkraag en een alcoholpercentage van 11%. Fruitige smaakcombinatie van perzik, abrikoos en tonen van karamel en vanille. Zachte en droge afdronk. Ideaal bier als aperitief- of degustatiebier.

Biere Brut 75 Cl-1



Bierpakketten Op Maat {In de winkel}

Hellobier stelt bierpakketten samen op basis van jouw smaakvoorkeuren. Bij je bestelling kun je aangeven welk type bier je lekker vindt, welke smaken je wilt ontdekken en eventuele specifieke brouwerijen waar je interesse in hebt. Kortom Een bierpakket dat perfect aansluit bij jouw smaak.

Ook stellen we met veel zorg en toewijding bierpakketten samen die je zintuigen prikkelen en je smaakpapillen verwennen. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe smaken, onze bierpakketten bieden voor elk wat wils. Hellobier onderscheid zich van de rest door een groot aanbod te leveren met veel keus!

Formaten: 6, 12 tot 24 vakskratten

Hellobier Krat 6x 33 cl met breekijzer

Hellobier krat bevat 6 flessen van 33 cl. De verdeling is 2x Hello Witte, 2x Hello Blondie en 2x Hello Hoppa. Leuke geschenkverpakking in krat met breekijzer.

 

Op Locatie Genieten van Unieke Bierproeverijen

Voor de echte bierliefhebbers is er niets zo spannend als het proeven van nieuwe en unieke bieren. Hellobier, de geliefde bierwinkel die altijd een stap verder gaat, biedt een bijzondere ervaring voor bierliefhebbers: bierproeverijen op locatie. Hellobier onderscheidt zich door de bierervaring rechtstreeks naar jouw locatie te brengen. Een bierproeverij is perfect voor een personeelsuitje, uitje met je vrienden, als cadeau voor een jarige & nog veel meer..


Waarom een bierproeverij doen bij Hellobier?

- Exclusieve Bieren

- Onder leiding van een biersommelier

- Breed assortiment om uit te kiezen voor uw proeverij

- Inclusief koelingen voor gekoeld bier en glaswerk voor de fijn proevers

 

 

 

 

 

 

 

Meer info:

mail: [email protected]
Phone icon - Free download on Iconfinder 0413-782157

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »