1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bieragenda Hellobier 2024

23 / Feb / 2024

Bieragenda Hellobier 2024

Je kunt ons niet alleen bezoeken in Veghel maar wij zijn ook op verschillende andere plekken te vinden. Een overzicht ervan vind je hier.

Onze thuisbasis is natuurlijk de bierwinkel op de Noordkade in Veghel. En van hieruit verzenden we onze bierpakketten uit de webshop door het hele land. Met de bierproeverijen komen we ook op diverse plekken in Nederland. Wij organiseren diverse bierproeverijen op de Noordkade en zijn te vinden op diverse (bier)festivals in Nederland. Een overzicht ervan sommen we graag voor je op. 

Bierproeverijen op de Noordkade

Al enkele jaren organiseren we bierproeverijen op de Noordkade. Hiervoor kun je je inschrijven vanaf 1 persoon en ontdek je diverse nieuwe smaken, bieren en bierweetjes. Er zijn twee varianten van de bierproeverij op de Noordkade. 

Bierproeverij in samenwerking met DIS

Diverse zondagen organiseert Hellobier in samenwerking met DIS een bierproeverij op de Noordkade. Hellobier zorgt voor het bier en de biersommelier, DIS zorgt voor happen. 

Meer informatie vind je hier. 

Bierproeverij in samenwerking met Waterproeverij

Op diverse donderdagen organiseert Hellobier in samenwerking met Waterproeverij een bierproeverij op de boot. In een boottocht van 2 uur proef jij 4 bieren.

Meer informatie vind je hier

Hellobier op de Bierkade in Veghel

Op zondag 24 maart wordt Bierkade weer georganiseerd waar meer dan 100 bieren te proeven zijn. Belgische en Nederlandse brouwerijen zijn vertegenwoordigd. Hellobier verzorgt een bar met Internationale bieren. 

Daarnaast worden er ook 3 bierproeverijen onder begeleiding van Hellobier verzorgt. 

Meer informatie vind je hier

Hellobier op Biergarten Brabant

Op vrijdag 26 april, Koningsnacht, wordt Biergarten Brabant in Den Bosch weer georganiseerd. Ook hier is Hellobier te vinden. Deze avond verzorgt Hellobier bierproeverijen. 

Meer informatie vind je hier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »