1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierpakketten met 8 of 12 speciaalbieren

Bierista Job - 15 / Aug / 2022

Bierpakketten met 8 of 12 speciaalbieren

Bij Hellobier kun je bierpakketten met 8 of 12 speciaalbieren online bestellen. De bierpakketten van Hellobier zijn samengesteld op basis van bierstijl, locatie of een ander leuk gezamenlijk thema. En bij de bierpakketten wordt extra informatie over de bieren toegevoegd.

Bestel online je een bierpakket bij Hellobier. De bierpakketten van Hellobier bestaan uit 8 of 12 verschillende speciaalbieren. De kenners van Hellobier selecteren graag voor jou de mooiste speciaalbieren om de bierselectie in een bierpakket compleet te maken. 

Online bierpakket bestellen bij Hellobier

De bierpakketten kun je online bestellen en vervolgens zelf ophalen in de winkel of laten verzenden naar je thuisadres of een ander willekeurig adres. 

Samenstelling van de online bierpakketten bij Hellobier

De bierpakketten bij Hellobier worden zorgvuldig samengesteld door de kenners van Hellobier. Het bierassortiment van Hellobier wordt wekelijks vernieuwd met nieuwe brouwerijen, nieuwe specials van brouwerijen of klassieke bieren die terugkomen in het assortiment van Hellobier. Vanuit het ruime assortiment speciaalbieren in de winkel van Hellobier worden de bierpakketten samengesteld.

Bierpakket op basis van bierstijl

Het grootste aanbod van de online bierpakketten van Hellobier zijn samengesteld op basis van bierstijl. Dus ben je echt een Tripel liefhebber, dan ga je voor het Tripel pakket. Of houd je liever van stevig donkere speciaalbieren? Dan is het Quadrupel pakket wellicht iets voor jou. Hoppige bieren vindt je terug in het IPA pakket

Bierpakketten op basis van locatie

Een ander veelvoorkomend bierpakket dat je online bij Hellobier kunt bestellen is een bierpakket op basis van locatie. Het oudste pakket in deze categorie is het Bosch pakket. Een bierpakket met 8 verschillende speciaalbieren uit Den Bosch. Maar ook het Brabants pakket is een aanrader. Een bierpakket met 8 of 12 verschillende speciaalbieren uit Brabant. Daarnaast ook nog keuze uit het Eindhovens, Tilburgs of Bredaas bierpakket

Bierpakketten met een thema

Ook online bierpakketten met een thema zijn erg populair. De bierkenners van Hellobier verrassen je met een bierselectie die een thema delen. Ook deze online bierpakketten worden samengesteld uit het ruime winkelassortiment van Hellobier. Denk bijvoorbeeld aan een Trappisten bierpakket met alleen maar Trappistenbieren, of een bierpakket op basis van één brouwerij zoals het Draok pakket, Arpus pakket, het Pohjala pakket of het bierpakket met alle Hellobier bieren en een online bierproeverij. Maar één van de meest populaire bierpakketten bij Hellobier blijft toch wel het babypakket. Een bierselectie van 5 speciaalbieren en een leuk cadeautje voor de nieuwste aanwinst. 

Keuze uit 8 of 12 speciaalbieren in het bierpakket 

Bij veel van de bovengenoemde bierpakketten kun je kiezen uit een bierselectie van 8 of 12 speciaalbieren. Deze keuze kun je gemakkelijk doorgeven door het dropdown menu te gebruiken. De bierpakketten worden vaak binnen 1 werkdag verzonden. Behalve de keuze uit het pakket en de hoeveelheid inhoud van het bierpakket kun je ook nog kiezen of je het bierpakket naar je eigen adres of naar het adres van een andere bierliefhebber wilt toesturen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »