1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierproeverij met alcoholvrij en alcoholarm bier

Bierista Job - 16 / Jan / 2023

Bierproeverij met alcoholvrij en alcoholarm bier

Alcoholvrij bier wordt kwalitatief steeds beter, meer aanbod en steeds populairder bij de bierdrinker. In deze blog een voorbeeld van een bierproeverij met alcoholvrij en alcoholarme bieren.

Alcoholvrij en Alcoholarm bier wordt kwalitatief steeds beter en het aanbod wordt steeds groter. Bij Hellobier moedigen we dat alleen maar aan. In ons assortiment hebben we ook een ruim aanbod aan alcoholvrij en alcohol arm bier uit binnen- en buitenland. In deze blog adviseren we je graag over een bierproeverij met alcoholarme en alcoholvrije bieren. 

Opbouw van een bierproeverij met alcoholvrije en alcoholarme bieren

Hoe bouw je een bierproeverij met alcoholarme en alcoholvrije bieren op? Bij iedere bierproeverij die we zelf organiseren bouwen we het op aan de hand van het alcoholpercentage. Dat wordt natuurlijk lastiger met alcoholvrije en alcoholarme bieren. Dan is het verstandig om het op te bouwen aan de hand van de smaakintensiteit. Verschillende bierstijlen zorgt voor verschillende smaakintensiteiten. Je begint dan met een wat frisser alcoholarm of alcoholvrij bier en proeft later een wat complexer bier. Hieronder een voorbeeld van een bierproeverij met alcoholarme en alcoholvrije bieren.

Voorbeeld alcoholvrije bierproeverij

Hieronder een voorbeeld van een bierproeverij met alcoholvrij en alcoholarme bieren. De bieren zijn dus op volgorde van smaakintensiteit gezet. Geniet ervan!

Lowlander Wit 0.0

Frisse smaken door de tarwe die gebruikt wordt bij het brouwen van een witbier. Citrustonen en licht hoppig. 

La Chouffe 0,4%

Eén van de nieuwste aanwinsten op alcoholarm gebied. La Chouffe 0,4%. Een fris blond bier. 

La Trappe Nillis 0,0 %

Amberkleurig alcoholvrij bier met lichtzoete karameltonen. Zacht van smaak met een zachte afdronk.

VandeStreek Playground <0,5%

De allereerste alcoholarme IPA van Nederland. Alweer meer dan 10 jaar oud. Prijswinnend én dorstlessend. Een alcoholarme IPA met fruitige tonen en een aangename bitterheid. 

Leffe Bruin 0.0% 

Leffe Bruin 0,0%. Tonen van karamel en rood fruit met een zachte afdronk.

Guinness 0,0%

Voor een wat gewaagdere smaak. Guinness 0,0%. Gebrande tonen van koffie, drop en laurier. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »