1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Hellobier op Bierkade Festival 2023

Job Nijhoff - 02 / Feb / 2023

Hellobier op Bierkade Festival 2023

26 maart 2023 is het weer zover. Bierkade Festival in Veghel. 120 speciaalbieren die je kunt proeven om je Untappd lijst aan te vullen. En Hellobier is ook op bierfestival.

Op 26 maart wordt de Koekbouw op de Noordkade omgetoverd tot een bierwalhalla. 120 verschillende speciaalbieren kun jij tussen 12.00 en 19.00 uur proeven. En Hellobier is erbij!

Wat is Bierkadefestival? 

Bierkadefestival is een een bierfestival waar grote Nederlandse biernamen samen komen met lokale brouwerijen. Het assortiment bestaat uit 120 verschillende speciaalbieren in een breed aanbod bierstijlen. De line up van 2023 is nog niet volledig bekend maar wordt de komende periode bekend gemaakt op de facebookpagina van Bierkade Festival

Wat kost Bierkadefestival? 

De entreeticket kost €16,50 p.p. Hiervoor krijg je een proefglas en 2 consumptiemunten à €2,75 per stuk. Dat is dus ook meteen de consumptieprijs deze dag. Bij de bar kun je verschillende speciaalbieren halen in je glas van 15cl. 

Wat biedt Hellobier op Bierkadefestival? 

Speciaalbier bar 

Hellobier verzorgd ook een bar met een assortiment van 6 verschillende speciaalbieren. Dit zullen geen Nederlandse biermerken zijn maar een selectie uit het buitenland. We gaan voor Barrel Aged bieren, Double IPA's en misschien nog wat andere verrassende bierstijlen. De bieren bij de Hellobier bar kosten 1,5 munt per glas. 

Bier tastings

Hellobier verzorgd deze dag ook 2 verschillende tastings. De selectie van de tastings zal bestaan uit 3 verschillende speciaalbieren uit de selectie van de Hellobier bar. Meedoen met een van de tastings? Op de dag zelf kun je meedoen met een tasting door 4 munten te betalen. De tasting zal in een aparte ruimte plaatsvinden dat makkelijk te bereiken is vanuit de grote hal. 

Tickets voor Bierkadefestival

Tickets voor Bierkadefestival kun je online bestellen via de website van Bierkadefestival.

Je kunt er ook voor kiezen om te sparen voor een toegangsticket bij Hellobier. Met het loyaltysysteem van Hellobier spaar je voor punten die je voor korting in kunt leveren. 300 punten is een toegangsticket voor Bierkadefestival. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over Bierkadefestival? Dan verwijzen we je graag door naar de website van Bierkadefestival

Wij hebben er zin in. 
Tot 26 maart.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »