1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Samenwerking Hellobier en Noordkade Uitjes

Job Nijhoff - 09 / Feb / 2024

Samenwerking Hellobier en Noordkade Uitjes

Door een nieuwe samenwerking tussen Noordkade Uitjes en Hellobier kun je een bierproeverij boeken na een groepsactiviteit op de Noordkade.

In 2024 een nieuwe samenwerking op de Noordkade in Veghel. De bierproeverijen van Hellobier zijn te boeken bij Noordkade Uitjes. Als extra activiteit naast het rijke assortiment dat Noordkade Uitjes al heeft. 

Wie is Noordkade Uitjes?

Noordkade Uitjes is gevestigd op de Noordkade in Veghel waar jij verschillende activiteiten kunt boeken. Van escape room en bijl gooien tot aan pubquizen en een citygame. De allernieuwste activiteit is Sim Racen. Waarbij je als een F1 coureur over diverse circuits kunt racen. 

Het volledige aanbod activiteiten bekijk je hier

Bierproeverij na groepsactiviteit

Wat is er nu leuker dan een groepsactiviteit afsluiten met een bierproeverij? Dat kan met de nieuwe samenwerking tussen Noordkade Uitjes en Hellobier. Via de website van Noordkade Uitjes kun je een volledig dagprogramma samenstellen inclusief eten en drinken bij diverse horeca en dus ook een bierproeverij van Hellobier. 

Wat houdt de bierproeverij na een groepsactiviteit in?

In overleg wordt er een bierselectie samengesteld van 4 bieren. Jullie worden verwacht in de winkel van Hellobier. Daar volgt men onder leiding van een biersommelier de bierproeverij. Bij het selecteren van de bieren kan er rekening gehouden worden met diverse wensen zoals alcoholvrij of specifieke bierstijlen. Natuurlijk kan er ook rekening gehouden worden met Untappd account van deelnemers. 

Groepsactiviteit met bierproeverij plannen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of je weet al zeker dat je een groepsactiviteit wilt afsluiten met een bierproeverij? Bekijk dan snel de pagina van Noordkade Uitjes. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »