1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Vier geluksmomentjes voor een speciaalbier drinker

Job Nijhoff - 24 / Aug / 2018

Vier geluksmomentjes voor een speciaalbier drinker

Je lust wel een speciaalbiertje. Wat zeg ik? Je bent er gek op. Zodra het weekend begint vergeet je alles van je werk en staat speciaalbier centraal. Je gaat op zoek naar weer een heerlijk biertje om van te genieten in het weekend. Lekker. Wordt het een koud witbiertje, een uitdagende India pale ale, een lekker droge saison of toch een stout of porter die wat meer op temperatuur is. Je houdt van verschillende bierstijlen dus het kan alle kanten op. En behalve het drinken van speciaalbier ervaar je als speciaalbier drinker een geluksmoment bij een van onderstaande momenten.

Geluksmoment voor een speciaalbier drinker #1

Bierglas

Je besteld een speciaalbier aan de bar bij een hippe tent in de stad. Een aantal van deze tenten kiest ervoor om zelf een glas, dan wel vaak in de vorm van een ideaal proefglas, te bedrukken voor hun eigen naamsbekendheid. Maar nu heb je toevallig een tent uitgekozen waar ze hier niet voor kiezen. Nee jij ervaart het geluksmoment dat je het glas krijgt wat er ook echt bij hoort. Het glas waar de naam en het logo van de brouwer op staat. Dat kenmerkende glas van Kwak of La Corne met houten houder, het grote glas van Duvel of een glas van trappistenbier op voet met een grote brede bovenkant. 

Lees meer over bier in bierglas!

Geluksmoment voor een speciaalbier drinker #2

Unieke check in

Je hebt een account op Untappd waar je al meer dan 500 unieke speciaalbieren hebt ingecheckt. Je besluit op pad te gaan voor speciaalbier. Het maakt niet uit of je speciaalbier gaat halen in lokale supermarkt of slijterij, je een brouwerij bezoekt of lekker een biertje in de bar gaat doen. Je wilt gewoon even gaan genieten van speciaalbier. Terwijl je op pad bent voor speciaalbier en je ondertussen voor de schappen in de supermarkt of slijterij staat of je ergens lekker aan de bar hangt of zit. Je ziet een speciaalbier waar je wel zin in hebt. Je controleert je account op Untappd. Wat blijkt? Dit speciaalbiertje heb je nog helemaal niet ingecheckt. Gaaf. Geen idee wat ie kost of hoe hij smaakt. Dit wordt hem. Aantaal unieke check ins op Untappd: +1.

Geluksmoment voor een speciaalbier drinker #3

Een verjaardag staat op je planning. Niet echt zin in na een drukke werkdag of werkweek. Maar omdat je belooft hebt dat je komt kun je het ook niet echt maken om je alsnog af te melden zonder goede reden. Dus je gaat naar die verjaardag waar je niks anders verwacht dan frisdrank, pils, wijntje, stukje kaas en worst en een bittergarnituurtje. Een standaard verjaardag waar je dan wel even een 1 hooguit 1,5 uur heen gaat. Eenmaal binnen en na het rondje koffie en thee wordt de vraag gesteld: Wat wil je drinken? Bier, wijn of ik heb ook een aantal speciaalbiertjes? Je hoort het goed. Een aantal speciaalbiertjes. Wat een verjaardag. Niet het standaard assortiment van een verjaardag maar ze hebben ook echt lekker speciaalbieren. Resultaat? Drie uur later ga je moe, aangeschoten maar voldaan naar huis. 

Geluksmoment voor een speciaalbier drinker #4

Hellobier bierpakket

In je vrije tijd besteed je veel aandacht aan speciaalbier. Een bierfestivalletje bezoeken, binnenlopen bij de slijterij in de buurt en zo af en toe ook een bezoekje aan een bierbrouwerij. Allemaal leuk en aardig en elke keer weer een nieuwe ervaring met speciaalbieren. Maar soms, als je wat minder tijd hebt, is het ook handig om online bier te kunnen bestellen. En lekker te kunnen genieten van het gemak dat het bij jou thuis wordt afgeleverd. Daarom ga je ook graag naar de site van Hellobier.nl. Een website waar je onder andere de volgende pakketten kunt bestellen:

Het geluksmoment wat volgt? De bezorger komt bij jou aan de deur om het pakketje af te leveren. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de bieren koud te leggen zodat ze de juiste temperatuur krijgen om gedronken te worden."

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »