1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Merken

Afterthought

Getoond 6 van totaal 6 producten

Wij zijn een kleine, door een familie gerunde, op seizoen gerichte brouwerij in Lombard, Illinois die batches van 1,5 vat brouwen. Saison is een stijl die werd geboren op het Belgische en Franse platteland, traditioneel geconsumeerd door veldarbeiders. Wij vinden dat saisons droog, relatief laag in alcohol, koolzuurhoudend en dorstlessend moeten zijn.

Onze saisons zijn geïnspireerd op tradities uit de Oude Wereld, maar bevatten ook Amerikaans en ander fruit en hop uit de Nieuwe Wereld. We benadrukken het gebruik van eikenhout en fermentatie met gist en bacteriën buiten de traditionele biergist. We gebruiken waar mogelijk ingrediënten uit het Midwesten.

Onze individuele bieren zijn gebaseerd op concepten en zullen, net als wijn, van batch tot batch verschillen; onze productie is volledig handmatig zonder enige automatisering. Wij geloven in subtiliteit van smaak en dat saisons vaak, maar niet altijd, worden versterkt door een beetje limonade of wijnachtige scherpte, maar niet door regelrechte zuurgraad. We zijn van plan bieren te maken waarvan we genieten, en we hopen dat onze gemeenschap ze ook zal omarmen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »