1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Merken

Hop Butchers

Getoond 2 van totaal 2 producten

In zijn gedicht 'Chicago' verwijst Carl Sandburg naar deze geweldige stad als 'Hog Butcher For the World'. En hoewel de letterlijke betekenis achter die naam is vervaagd sinds de sluiting van de Union Stock Yards in 1971, belichaamt en inspireert het wie we zijn en de bieren die we brouwen op drie betekenisvolle manieren.

Om te beginnen houden we van hop en gebruiken we ze VEEL. De veelheid aan gelegenheden om hop te gebruiken binnen het brouwproces is grenzeloos en we verkennen en experimenteren meedogenloos, voor altijd in de naam van ongelooflijke smaken en wereldse aroma's.

Het "Slager"-gedeelte van onze naamgenoot is gelukkig minder bloederig dan de geschiedenis erachter, maar er is geen gebrek aan inspiratie van degenen die gepassioneerd en goed geïnformeerd zijn over hun vak, zoals de slagers die we kennen en liefhebben. We hopen dat je ons hetzelfde benaderbare merk vindt, behalve met hop, graan, gist en water in een brouwerij in plaats van een slagerij en een met vlees gevulde toonbank.

Eindelijk, op een gegeven moment zul je ons gewoon "Hop Butcher" noemen (en daar zijn we cool mee), maar het "For The World" -gedeelte is een belangrijk en betekenisvol element van onze naam. Het inspireert de ingrediënten die we gebruiken, de karakters op onze etiketten, de balans van onze bieren, hoe we communiceren en meer. Het begeleidt alles, van met wie we samenwerken tot waar onze blikjes en vaatjes worden gedistribueerd ... en waar ze ooit worden gedistribueerd.

deze brouwrij focust op het brouwen van IPA'shttps://www.hellobier.nl/ipa/

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »