1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Merken

Nova Runda

Getoond 1 van totaal 1 producten

Brouwerij Nova Runda is een opmerkelijke ambachtelijke brouwerij die haar thuis heeft gevonden in Zagreb, Kroatië. Deze brouwerij heeft de aandacht getrokken en indruk gemaakt binnen de biergemeenschap door haar gedurfde en innovatieve benadering van bierbrouwen. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en een oog voor creativiteit, heeft Nova Runda een unieke plek veroverd in de groeiende wereld van ambachtelijk bier.

Wat Nova Runda onderscheidt, is niet alleen haar experimentele aard, maar ook haar vermogen om traditionele bierstijlen te combineren met een moderne draai. De brouwerij staat bekend om haar bereidheid om nieuwe paden te bewandelen en nieuwe smaakcombinaties te verkennen, vaak met ongebruikelijke ingrediënten die verrassende resultaten opleveren. Dit heeft geresulteerd in een gevarieerde en unieke reeks bieren die de zintuigen prikkelen en bierliefhebbers uitdagen om buiten hun comfortzone te treden.

Bovendien heeft Nova Runda een impact gehad op de biercultuur in Kroatië en daarbuiten. Door nieuwe smaken te introduceren en lokale bierliefhebbers bewust te maken van de verscheidenheid aan mogelijkheden binnen het brouwen, heeft de brouwerij een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van diversiteit en innovatie in de ambachtelijke bierscene. Nova Runda staat vooral bekend om hun ambachtelijke IPA's

In het kort vertegenwoordigt Brouwerij Nova Runda de geest van avontuur en creativiteit in het ambachtelijke brouwen. Met een scherp oog voor kwaliteit, een bereidheid om grenzen te verleggen en een blijvende invloed op de biergemeenschap, blijft Nova Runda een opvallende en bewonderde naam in de wereld van ambachtelijk bier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »