1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Speciaalbier – bierpakket april 2019

01 / Apr / 2019

Speciaalbier – bierpakket april 2019

Spring + Tijm  Herkomst: Amsterdam, Nederland  Amberkleurig speciaalbier met fijne schuimkraag. Zacht van smaak waarin je, zoals verwacht, de smaak van tijm in terug vindt. De kruiden zijn niet te overheersend aanwezig maar wordt gecombineerd met een lichtzoete smaak en subtiele toch bitter afdronk. Een aangenaam bier om van te genieten in de zon. Spring + tijm is afkomstig van brouwerij de 7 Deugden in Amsterdam. Deze brouwerij is regelmatig terug te vinden onze pakketten. Een brouwerij met breed assortiment aan speciaalbieren met een bijzondere smaakcombinatie.  Alcoholpercentage: 6,5%  Advies serveertemperatuur: 7 à 8 graden

Spring + Tijm

Herkomst: Amsterdam, Nederland

Amberkleurig speciaalbier met fijne schuimkraag. Zacht van smaak waarin je, zoals verwacht, de smaak van tijm in terug vindt. De kruiden zijn niet te overheersend aanwezig maar wordt gecombineerd met een lichtzoete smaak en subtiele toch bitter afdronk. Een aangenaam bier om van te genieten in de zon. Spring + tijm is afkomstig van brouwerij de 7 Deugden in Amsterdam. Deze brouwerij is regelmatig terug te vinden onze pakketten. Een brouwerij met breed assortiment aan speciaalbieren met een bijzondere smaakcombinatie.

Alcoholpercentage: 6,5%

Advies serveertemperatuur: 7 à 8 graden

 

TR18  Herkomst: Purmerend, Nederland  Mistig goudblond bier. Een heerlijke tripel, stevig van smaak met een filmend effect. Filmend betekent dat je mond wat plakkerig wordt als je het bier drinkt. Dit bier behoort tot de infused selection van Berging Brouwerij. Als basis een tripel waarbij een, naar sinaasappel smakend likeur, is geinfuseerd in de tripel. Berging brouwerij heeft naast de infused selection, een basis assortiment en seizoensbieren. Naast bieren hebben ze ook een gin op de markt gebracht.  Alcoholpercentage: 8,9%  Advies serveertemperatuur: 8 tot 10 graden

TR18

Herkomst: Purmerend, Nederland

Mistig goudblond bier. Een heerlijke tripel, stevig van smaak met een filmend effect. Filmend betekent dat je mond wat plakkerig wordt als je het bier drinkt. Dit bier behoort tot de infused selection van Berging Brouwerij. Als basis een tripel waarbij een, naar sinaasappel smakend likeur, is geinfuseerd in de tripel. Berging brouwerij heeft naast de infused selection, een basis assortiment en seizoensbieren. Naast bieren hebben ze ook een gin op de markt gebracht.

Alcoholpercentage: 8,9%

Advies serveertemperatuur: 8 tot 10 graden

 

Ladderszat   Herkomst: Almere, Nederland  Donkerbruin zoals de kleur van krenten met een beige schuimkraag. In de neus herken je drop en laurier. Zachte smaak waarin ook de smaken drop en laurier subtiel terugkomen maar ook tonen van cacao. Ladderszat is afkomstig van brouwerij Bluswater uit Almere. Een bier dat gebrouwen wordt door Brandweermannen. Zij combineren met het brouwen van bier twee hobby’s. Vandaar ook de verwijzing in naam.  Alcoholpercentage: 10%  Advies serveertemperatuur: 10 tot 12 graden.

Ladderszat

Herkomst: Almere, Nederland

Donkerbruin zoals de kleur van krenten met een beige schuimkraag. In de neus herken je drop en laurier. Zachte smaak waarin ook de smaken drop en laurier subtiel terugkomen maar ook tonen van cacao. Ladderszat is afkomstig van brouwerij Bluswater uit Almere. Een bier dat gebrouwen wordt door Brandweermannen. Zij combineren met het brouwen van bier twee hobby’s. Vandaar ook de verwijzing in naam.

Alcoholpercentage: 10%

Advies serveertemperatuur: 10 tot 12 graden.

 

 Indian Summer Pale Ale  Herkomst: Zaandijk, Nederland  Een indian summer pale ale met de kleur van oranje koper. Fris doordrinkbaar bier met laag alcoholpercentage. Gebalanceerde smaak waarin je de bitterheid van een IPA herkent. Een samenwerking tussen brouwerij Hoop en Heaps of Hops. De laatste brouwerij staat bekend om zijn speciaalbieren die allemaal een alcoholpercentage van 3,5% hebben. Heaps of Hops is afkomstig uit Amsterdam en heeft een assortiment van 3 speciaalbieren. Brouwerij Hoop heeft naast een brouwerij ook een winkel en restaurant. Het bier bevat een alcoholpercentage van 3,5%. Advies serveertemperatuur: 4 à 5 graden.

Indian Summer Pale Ale

Herkomst: Zaandijk, Nederland

Een indian summer pale ale met de kleur van oranje koper. Fris doordrinkbaar bier met laag alcoholpercentage. Gebalanceerde smaak waarin je de bitterheid van een IPA herkent. Een samenwerking tussen brouwerij Hoop en Heaps of Hops. De laatste brouwerij staat bekend om zijn speciaalbieren die allemaal een alcoholpercentage van 3,5% hebben. Heaps of Hops is afkomstig uit Amsterdam en heeft een assortiment van 3 speciaalbieren. Brouwerij Hoop heeft naast een brouwerij ook een winkel en restaurant. Het bier bevat een alcoholpercentage van 3,5%. Advies serveertemperatuur: 4 à 5 graden.

 

Juicy  Herkomst: Enschede, Nederland  Romig speciaalbier met de kleur van hazelnoot en de geur van passievrucht en mango. Het smakenpalet bestaat uit zuivel en ook grapefruit en mango. Juicy is afkomstig van Heijmansbier uit Enschede. Ooit thuis in het klein begonnen met het uitproberen van verschillende recepten. Nadat de Juicy IPA op kleine schaal naar tevredenheid was ontwikkeld hebben ze het groter aangepakt en dit bier op de markt gebracht. Juicy IPA heeft een alcoholpercentage van 7%. Advies serveertemperatuur: 6 à7 graden.  Alcoholpercentage: 7%  Advies serveertemperatuur: 6 à 7 graden.

Juicy

Herkomst: Enschede, Nederland

Romig speciaalbier met de kleur van hazelnoot en de geur van passievrucht en mango. Het smakenpalet bestaat uit zuivel en ook grapefruit en mango. Juicy is afkomstig van Heijmansbier uit Enschede. Ooit thuis in het klein begonnen met het uitproberen van verschillende recepten. Nadat de Juicy IPA op kleine schaal naar tevredenheid was ontwikkeld hebben ze het groter aangepakt en dit bier op de markt gebracht. Juicy IPA heeft een alcoholpercentage van 7%. Advies serveertemperatuur: 6 à7 graden.

Alcoholpercentage: 7%

Advies serveertemperatuur: 6 à 7 graden.

 

White Cascade  Herkomst: De Meern, Nederland  Uniek bier doordat dit het eerste biertje in Nederland is dat alleen op aardgas is gebrouwen. In 2018 is dit bier een Limited Editions van brouwerij de Leckere geweest. Een mistig citruskleurig bier met de geur van tropisch fruit. Een fijne schuimkraag die redelijk stabiel blijft zodra je het bier hebt ingeschonken. White cascade heeft een aangename smaak die ietwat bitter is. Dat is wel logisch aangezien dit bier gedryhopt is. Een kruidige frisse toch romige smaak met een fris zuurtje en lichtbittere afdronk. Dit bier is zeer geslaagd en heerlijk om van te genieten tijdens een warme avond. Het bier bevat een alcoholpercentage van 5,5%. Advies serveertemperatuur: 5 à 6 graden.

White Cascade

Herkomst: De Meern, Nederland

Uniek bier doordat dit het eerste biertje in Nederland is dat alleen op aardgas is gebrouwen. In 2018 is dit bier een Limited Editions van brouwerij de Leckere geweest. Een mistig citruskleurig bier met de geur van tropisch fruit. Een fijne schuimkraag die redelijk stabiel blijft zodra je het bier hebt ingeschonken. White cascade heeft een aangename smaak die ietwat bitter is. Dat is wel logisch aangezien dit bier gedryhopt is. Een kruidige frisse toch romige smaak met een fris zuurtje en lichtbittere afdronk. Dit bier is zeer geslaagd en heerlijk om van te genieten tijdens een warme avond. Het bier bevat een alcoholpercentage van 5,5%. Advies serveertemperatuur: 5 à 6 graden.

 

Platte Thijs  Herkomst: Oss, Nederland  Mistig blondbier met de kleur van karamel met stabiele schuimkraag. Vol kruidige smaak waarin je tonen van kaneel ontdekt. In de neus herken je eveneens tonen van kaneel. Platte Thijs is afkomstig van Muifelbrouwerij uit Oss. Muifel is de samentrekking van Megen en Duivel. In stadje Megen is Muifelbrouwerij, in 2002, ontstaan waar als eerste een Duvel-achtig biertje werd gebrouwen en al snel de naam Muifel had. De brouwer is ooit begonnen als hobby brouwer maar heeft sinds januari 2019 een eigen brouwerij.  Alcoholpercentage: 7%  Advies serveertemperatuur: 7 à 8 graden.

Platte Thijs

Herkomst: Oss, Nederland

Mistig blondbier met de kleur van karamel met stabiele schuimkraag. Vol kruidige smaak waarin je tonen van kaneel ontdekt. In de neus herken je eveneens tonen van kaneel. Platte Thijs is afkomstig van Muifelbrouwerij uit Oss. Muifel is de samentrekking van Megen en Duivel. In stadje Megen is Muifelbrouwerij, in 2002, ontstaan waar als eerste een Duvel-achtig biertje werd gebrouwen en al snel de naam Muifel had. De brouwer is ooit begonnen als hobby brouwer maar heeft sinds januari 2019 een eigen brouwerij.

Alcoholpercentage: 7%

Advies serveertemperatuur: 7 à 8 graden.

 

Spelt Wit  Herkomst: Schijndel, Nederland  Witbier met de kleur van tarwe en een stevige schuimkraag. Fris van smaak met tonen van koriander en citrus. Hoe in koolzuur en een subtiele afdronk. In de neus herken je een licht kopere geur. Wit Speltbier is afkomstig van Sint Servattumus uit Schijndel. Een brouwerij die je ook kunt bezoeken voor een rondleiding en proeverij. Op de website van de brouwerij kun je zien welke arrangementen zij te bieden hebben. Het bier bevat een alcoholpercentage van 5,6%. Advies serveertemperatuur: 5 à 6 graden.  Alcoholpercentage: 5,6%  Advies serveertemperatuur: 5 à 6 graden.

Spelt Wit

Herkomst: Schijndel, Nederland

Witbier met de kleur van tarwe en een stevige schuimkraag. Fris van smaak met tonen van koriander en citrus. Hoe in koolzuur en een subtiele afdronk. In de neus herken je een licht kopere geur. Wit Speltbier is afkomstig van Sint Servattumus uit Schijndel. Een brouwerij die je ook kunt bezoeken voor een rondleiding en proeverij. Op de website van de brouwerij kun je zien welke arrangementen zij te bieden hebben. Het bier bevat een alcoholpercentage van 5,6%. Advies serveertemperatuur: 5 à 6 graden.

Alcoholpercentage: 5,6%

Advies serveertemperatuur: 5 à 6 graden.

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »