1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Speciaalbier – bierpakket januari 2019

01 / Jan / 2019

Speciaalbier – bierpakket januari 2019

 Arcticus Herkomst: De Meern, Nederland Amberkleurig winterbier met de geur van roze zuurstok. De smaak is eveneens lichtzoet waarin ook de roze zuurstok in terugkomt. Daarnaast een subtiel kruidige tint van koriander. Arcticus is afkomstig van brouwerij Maximus. Een brouwerij waarvan de historie terug gaat naar het jaar 2007. Drie mannen die een jongensdroom achterna gaan en een brouwerij starten. Samen met Bouwloods gevestigd in één pand. Een locatie waar ambachtelijk werk centraal staat. Het bier bevat een alcoholpercentage van 8%. Advies serveertemperatuur: 8 tot 10 graden.

Arcticus

Herkomst: De Meern, Nederland

Amberkleurig winterbier met de geur van roze zuurstok. De smaak is eveneens lichtzoet waarin ook de roze zuurstok in terugkomt. Daarnaast een subtiel kruidige tint van koriander. Arcticus is afkomstig van brouwerij Maximus. Een brouwerij waarvan de historie terug gaat naar het jaar 2007. Drie mannen die een jongensdroom achterna gaan en een brouwerij starten. Samen met Bouwloods gevestigd in één pand. Een locatie waar ambachtelijk werk centraal staat. Het bier bevat een alcoholpercentage van 8%. Advies serveertemperatuur: 8 tot 10 graden.

 

Bezig+Bij   Herkomst: Amsterdam, Nederland Dat honing bij dit bier centraal staat is niet heel verrassend. Het bier heeft de kleur, geur en smaak van honing. De subtiele aanwezigheid van honing in de smaak wordt gecombineerd met een bittere smaak. In de geur ontdek je naast de honing ook ijzer. Het bier wordt afgesloten met een lichtzoete afdronk. Bezig + bij is afkomstig van brouwerij de 7 Deugden. Een brouwerij met een breed assortiment speciaalbieren, een proeverij naast de brouwerij en waar je terecht kunt voor rondleidingen en workshops. Het bier heeft een alcoholpercentage van: 6%. Advies serveertemperatuur: 6 tot 8 graden.

Bezig+Bij

Herkomst: Amsterdam, Nederland

Dat honing bij dit bier centraal staat is niet heel verrassend. Het bier heeft de kleur, geur en smaak van honing. De subtiele aanwezigheid van honing in de smaak wordt gecombineerd met een bittere smaak. In de geur ontdek je naast de honing ook ijzer. Het bier wordt afgesloten met een lichtzoete afdronk. Bezig + bij is afkomstig van brouwerij de 7 Deugden. Een brouwerij met een breed assortiment speciaalbieren, een proeverij naast de brouwerij en waar je terecht kunt voor rondleidingen en workshops. Het bier heeft een alcoholpercentage van: 6%. Advies serveertemperatuur: 6 tot 8 graden.

 

Kessel Blondj  Herkomst: Kessel, Nederland Mistig blond bier met een stevige schuimkraag. Het bier heeft de kleur van. Een frisse volle smaak met een lichtbittere afdronk. In de neus herken je de geur van ongebakken brood. De Kessel Blondj is afkomstig van Casle Bier. Een brouwerij die tot nu toe twee verschillende bieren heeft en wordt gerund door drie Kesselse bierliefhebbers. Het bier bevat een alcoholpercentage van 4,6%. Advies serveertemperatuur: 5 graden.

Kessel Blondj

Herkomst: Kessel, Nederland

Mistig blond bier met een stevige schuimkraag. Het bier heeft de kleur van. Een frisse volle smaak met een lichtbittere afdronk. In de neus herken je de geur van ongebakken brood. De Kessel Blondj is afkomstig van Casle Bier. Een brouwerij die tot nu toe twee verschillende bieren heeft en wordt gerund door drie Kesselse bierliefhebbers. Het bier bevat een alcoholpercentage van 4,6%. Advies serveertemperatuur: 5 graden.

 

 Etten-Leurse Dubbel Herkomst: Hoeven, Nederland Kastanjebruin bier met een beige schuimkraag. De geur lijkt op metaal. Een aangename volle smaak waarin je tonen van rood fruit herkent zoals kersen en bramen. Een lichtzuurtje dat je proeft in het bier blijft tot in de afdronk hangen. Etten-Leurse dubbel is afkomstig van brouwer ’t Meuleneind uit Hoeven. Een brouwerij met een breed assortiment waar ze behalve speciaalbieren ook een webshop met verschillende biergerelateerde items hebben. Het bier bevat een alcoholpercentage van 7%. Advies serveertemperatuur: 6 tot 8 graden.

Etten-Leurse Dubbel

Herkomst: Hoeven, Nederland

Kastanjebruin bier met een beige schuimkraag. De geur lijkt op metaal. Een aangename volle smaak waarin je tonen van rood fruit herkent zoals kersen en bramen. Een lichtzuurtje dat je proeft in het bier blijft tot in de afdronk hangen. Etten-Leurse dubbel is afkomstig van brouwer ’t Meuleneind uit Hoeven. Een brouwerij met een breed assortiment waar ze behalve speciaalbieren ook een webshop met verschillende biergerelateerde items hebben. Het bier bevat een alcoholpercentage van 7%. Advies serveertemperatuur: 6 tot 8 graden.

 

Falcon Ale Herkomst: Amsterdam, Nederland Een speciaalbier met de kleur van goud. Kaneel bepaald de geur. Vol en kruidig van smaak. De smakenpalet bestaat kaneel en kruidnagel. De Falcon Ale is afkomstig van Poesiat en Kater. Aan de rand van een woonwijk, samen met een sfeervol proeflokaal, gevestigd in Amsterdam. De van Vollenhoven Stout is het meest bekende bier van deze brouwerij en heeft de rijke historie van de brouwerij overleefd. Ondanks verkoop en sluiting van de brouwerij is dit recept altijd blijven bestaan. Falcon Ale bevat een alcoholpercentage van 6,2%. Advies serveertemperatuur: 6 tot 8 graden.

Falcon Ale

Herkomst: Amsterdam, Nederland

Een speciaalbier met de kleur van goud. Kaneel bepaald de geur. Vol en kruidig van smaak. De smakenpalet bestaat kaneel en kruidnagel. De Falcon Ale is afkomstig van Poesiat en Kater. Aan de rand van een woonwijk, samen met een sfeervol proeflokaal, gevestigd in Amsterdam. De van Vollenhoven Stout is het meest bekende bier van deze brouwerij en heeft de rijke historie van de brouwerij overleefd. Ondanks verkoop en sluiting van de brouwerij is dit recept altijd blijven bestaan. Falcon Ale bevat een alcoholpercentage van 6,2%. Advies serveertemperatuur: 6 tot 8 graden.

 

 Kalia Herkomst: Haarlem, Nederland Een IPA met de kleur van sinaasappel. De geur lijkt op multivrucht en de smaak is eveneens fruitig waar je tonen van citrus en perzik in herkent. De afdronk is bitter zoals je van een india pale ale kunt verwachten. Kalia is afkomstig van brouwerij Apenzaken. De naam van de brouwerij is een verwijzing na de liefde van apen. Het bier bevat een alcoholpercentage van: 6,5%. Advies serveertemperatuur: 7 tot 8 graden.

Kalia

Herkomst: Haarlem, Nederland

Een IPA met de kleur van sinaasappel. De geur lijkt op multivrucht en de smaak is eveneens fruitig waar je tonen van citrus en perzik in herkent. De afdronk is bitter zoals je van een india pale ale kunt verwachten. Kalia is afkomstig van brouwerij Apenzaken. De naam van de brouwerij is een verwijzing na de liefde van apen. Het bier bevat een alcoholpercentage van: 6,5%. Advies serveertemperatuur: 7 tot 8 graden.

 

 One Knight in Brett Herkomst: De Meern, Nederland Een helder speciaalbier met de kleur van honing. Vol van smaak waarin je tonen van sinaasappel, vanille en hout proeft. De geur is ook zeer aangenaam waarin je tinten van honing en sherry herkent. Een stevig blond bier om de koude donkere dagen mee door te komen. One Knight in Brett is afkomstig van brouwerij de Leckere. Dit is een van de laatste limited speciaalbieren die in de huidige brouwerij is gebrouwen. Wegens succes van de brouwerij zijn ze toe aan een grotere brouwerij die in 2019 wordt geopend. Het bier bevat een alcoholpercentage van 11%. Advies serveertemperatuur: 10 tot 12 graden.

One Knight in Brett

Herkomst: De Meern, Nederland

Een helder speciaalbier met de kleur van honing. Vol van smaak waarin je tonen van sinaasappel, vanille en hout proeft. De geur is ook zeer aangenaam waarin je tinten van honing en sherry herkent. Een stevig blond bier om de koude donkere dagen mee door te komen. One Knight in Brett is afkomstig van brouwerij de Leckere. Dit is een van de laatste limited speciaalbieren die in de huidige brouwerij is gebrouwen. Wegens succes van de brouwerij zijn ze toe aan een grotere brouwerij die in 2019 wordt geopend. Het bier bevat een alcoholpercentage van 11%. Advies serveertemperatuur: 10 tot 12 graden.

 

 Quadruppel Herkomst: Breda, Nederland Kastanje bruin met een beige schuimkraag. De zachte smaak is een combinatie van rood fruit en cacao. Zodra je met je neus boven het glas hangt herken je een rokerige geur en metaal. Een bijzondere combinatie maar zeker een aangenaam bier. Een heerlijk bier om van te genieten tijdens de donkere dagen bij de open haard. Deze Quadrupel is afkomstig van brouwerij het Witte Anker. Deze brouwerij is geen onbekende meer voor Hellobier.nl. Zo zijn verschillende bieren van het Witte Anker ook terug te vinden in het blond bier pakket, tripel bier pakket en proeverijen. Dit bier bevat een alcoholpercentage van: 10%. Advies serveertemperatuur: 10 tot 12 graden.

Quadruppel

Herkomst: Breda, Nederland

Kastanje bruin met een beige schuimkraag. De zachte smaak is een combinatie van rood fruit en cacao. Zodra je met je neus boven het glas hangt herken je een rokerige geur en metaal. Een bijzondere combinatie maar zeker een aangenaam bier. Een heerlijk bier om van te genieten tijdens de donkere dagen bij de open haard. Deze Quadrupel is afkomstig van brouwerij het Witte Anker. Deze brouwerij is geen onbekende meer voor Hellobier.nl. Zo zijn verschillende bieren van het Witte Anker ook terug te vinden in het blond bier pakket, tripel bier pakket en proeverijen. Dit bier bevat een alcoholpercentage van: 10%. Advies serveertemperatuur: 10 tot 12 graden.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »