1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Vaderdag 2024

Vaderdag 2024

Zondag 16 juni 2024 is het weer vaderdag. Hellobier helpt jou aan een mooi Vaderdagcadeau met bier. In deze categorie een aantal bierpakketten voor Vaderdag of losse bieren met papa.

Getoond 11 van totaal 11 producten

Vaderdag met Hellobier

Speciaalbier is erg populair onder Vaders. En met Vaderdag 2023 voor de deur heeft Hellobier alvast een aantal cadeau's met speciaalbier voor je op een rijtje gezet. Wordt het een bierpakket voor vader? Een bierproeverij op Vaderdag? Of kies je zelf de leukste speciaalbieren uit voor je Vader? Bekijk de Vaderdagcadeaus met speciaalbier in deze categorie. Is je vader nou een echte liefhebber van een IPA, Tripel of Stout & Porter dan kan je ook je eigen bier selectie kiezen.

 

Vaderdag bierpakket

Een vaderdag bierpakket is een speciaal samengestelde selectie van bieren die perfect is om vaders te verwennen op hun speciale dag. Dit bierpakket voor vaderdag bevat een assortiment van hoogwaardige en ambachtelijke bieren, zorgvuldig gekozen om verschillende smaken en stijlen te bieden.

 

Vaderdag cadeau

Een vaderdag bierpakket is het ultieme vaderdagcadeau voor bierliefhebbers. Dit zorgvuldig samengestelde pakket bevat een selectie van heerlijke bieren, speciaal uitgekozen om vaders te verwennen op hun speciale dag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »