1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
5 Tips voor de kerstborrel van 2020

Job Nijhoff - 08 / Oct / 2020

5 Tips voor de kerstborrel van 2020

Een kerstborrel organiseren lastig?

Het organiseren van een leuke kerstborrel met collega’s of vrienden in de anderhalve meter samenleving kan een hele uitdaging zijn. Misschien al eens gedacht aan een kerstborrel met online speciaalbier proeverij? Hellobier helpt jou hierbij zodat jij stressvrij kan ontspannen tijdens de kerstborrel. Wij zetten hieronder onze 5 tips voor een geslaagde kerstborrel met speciaalbier op een rij:

1. Speciaalbier kerstborrel met online proeverij 

Wil jij met jouw collega’s mee doen aan onze online speciaalbier proeverij? Je kan dan met z’n allen online meeproeven van speciaal geselecteerde bieren via ons YouTube kanaal. De online proeverij vindt plaats op een nader af te stemmen moment. 

Het speciaalbier kerstborrel pakket

De inhoud van het speciaalbier kerstborrel pakketten bestaat uit 8 speciaalbieren (2 x 4 stuks). De bieren worden vooraf thuis bezorgd op de adressen die u bij ons aanlevert. Instructies en uitleg voor de bierproeverij worden meegeleverd. Daarnaast ontvangen deelnemers van de speciaalbier kerstborrel speciale kortingen bij Hellobier. Leuk om te geven en te krijgen maar vooral leuk om aan mee te doen!

Lekkere hapjes bij de kerstborrel

In het speciaalbier kerstborrel pakket zit een boodschappenlijstje voor diverse hapjes. De hapjes passen bij het bier uit het pakket. De online bierproeverij duurt ongeveer een uur en met een lekker biertje erbij krijg je vast trek. Succes verzekerd!

2. Een online speciaalbier kerstborrel op maat

Kan je niet op de datum van de online kerstborrel of wil je op een andere datum een private bier tasting houden? Dat kan ook. Los van de online speciaalbier kerstborrel kunnen wij ook maatwerk leveren. Dit kan gaan om een DJ of het soort muziek, het organiseren van een quiz of andere mogelijkheden op het gebied van marketing en communicatie.

3. Speciaalbier pakket als kerstcadeau

Je kan de online bierproeverijen ook terugkijken op Youtube. Van de meeste pakketten en bieren kan je op ons Youtube kanaal de afleveringen terugvinden. Dus wanneer je gewoon een lekker bierpakket als kerstpakket wilt geven is dat extra leuk.

4. Speciaalbier cadeaubon in kerstpakket

Wilt u uw personeel verrassen met speciaalbier maar de keuze welk bierpakket aan hen overlaten? Dan kan onze speciaalbier cadeaubon een uitkomst bieden. De ontvanger van de cadeaubon kan dan zelf kiezen tussen uit de volgende producten:

  • Onze speciaalbier pakketten
  • Online speciaalbier proeverij
  • Digitale kerstborrel
  • Speciaalbier abonnement
  • Bierproeverij op locatie

5. Productpromotie met speciaalbieren tijdens de kerstdagen

Wilt u uw merk activeren of uw product promoten bij uw klanten tijdens de kerstdagen? Denk dan ook eens aan een gecombineerde actie met onze speciaalbier kerstborrel pakketten en onze online speciaalbier proeverijen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een promotiecampagne gedaan voor een nieuwe chips soort dat goed past bij bier. Denk ook aan kortingscodes of kortingsacties. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ons creatieve team denkt graag met u mee.

Wat dacht je van een compleet verzorgde online bierproeverij voor jou en jouw collega’s.

Bestel het door Hellobier  speciaal samengestelde speciaalbier kerstpakket

Het product

  • Kerstborrel met online bierproeverij of 
  • Speciaalbier met online bierproeverij in je kerstpakket of
  • Bierproeverij op locatie

Kerstpakketten thuisbezorgd

In 2020 werkt veel personeel thuis. Maar niet getreurd. Hellobier heeft de oplossing. Ieder pakket kan naar een ander adres gestuurd worden. Voor meer informatie vragen we je om contact op te nemen met ons.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »