1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierabonnement op smaak

Bierista Job - 21 / Oct / 2022

Bierabonnement op smaak

Bierabonnementen zijn razend populair. Een leuke manier om kennis te maken met bijzondere bieren. Vanaf oprichting van Hellobier houden we ons al bezig met bierabonnementen. Wij zijn altijd op zoek naar unieke nieuwe bieren of we brengen juist onbekende klassiekers onder de aandacht. Maar Hellobier biedt ook bierabonnementen op smaak.

Het gemak van een bierabonnement is dat je zelf niet hoeft na te denken om weer nieuwe bieren in te slaan. Iedere maand opnieuw wordt er automatisch een selectie speciaalbier toegestuurd. Bij Hellobier houden we ons daar al mee bezig sinds de oprichting in 2016. En wat ons betreft gaat dat ook nooit vervelen om jou als bierliefhebber te verrassen en verblijden met een nieuwe selectie speciaalbieren. 

Hellobier heeft het grootste assortiment bierabonnementen waardoor we altijd een bierabonnement op smaak kunnen bieden. 

Het bierabonnement gemengde selectie speciaalbieren

Zoals eerder benoemd houden we ons bij Hellobier al vanaf de oprichting bezig met bierabonnementen. Dat was het idee dat ontstond aan de bar op een bierviltje. Iedere maand opnieuw een bierabonnement met 8 verschillende speciaalbieren. Deze 8 speciaalbieren komen ook van 8 verschillende brouwerijen en het liefst stoppen we er ook nog 8 verschillende bierstijlen in. Een ideale manier om je eigen smaak te ontdekken. 

Voor het bierabonnement gemengde speciaalbieren bieden we 2 opties.

Bierabonnement optie 1: Maandelijks bierabonnement

Bij optie 1 zet je het bierabonnement aan en bepaal je zelf hoelang je het bierabonnement door laat lopen. Wordt het 2 maanden of worden het er 20? Wij zorgen ervoor dat iedere maand opnieuw een bierpakket met gemengde bierselectie wordt toegestuurd.

Bierabonnement Optie 2: keuze uit 3 of 6 maanden

Bij optie 2 kies je vooraf de periode van het bierabonnement met gemengde bierselectie. Wordt het 3 of 6 maanden iedere maand opnieuw een bierpakket? Deze opties zijn ook erg populair als cadeau voor een bierliefhebber. 

Bierabonnement op smaak

Ben je al een ervaren bierdrinker of weet je van jezelf of voor een ander al welke bieren het beste in de smaak vallen? Dan bieden we verschillende bierabonnementen met een specifieke bierstijl of locatie. Hierdoor bieden we bierabonnementen die al veel beter bij het drinkprofiel passen. We sommen de bierabonnementen graag voor je op. 

Bierabonnement Blond bier

Bierabonnement Tripel bier

Bierabonnement IPA 

Bierabonnement Belgisch bier

Bierabonnement Brabants bier

Bierabonnement Donker bier 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »