1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierproeverij Den Bosch

Job Nijhoff - 25 / Sep / 2018

Bierproeverij Den Bosch

Geniet van unieke speciaalbieren met een bierproeverij in de omgeving van Den Bosch.

Stadscafé de Basiliek met op de achtergrond de Sint Janskathedraal in Den Bosch is een bourgondische stad waar ook volop genoten kan worden van speciaalbier. Een avondje gezellig met vrienden op pad om in een kroeg in Den Bosch een bierproeverij te nuttigen. Leuk moment om ook weer even bij te praten met vrienden. De locaties waar je onder andere kunt genieten van heerlijke speciaalbieren in Den Bosch zijn Bierbistro het Groote Genoegen, café Bar le Duc, Tappunt Zuid en stadscafé De Basiliek.

Bierproeverij Den Bosch aan huis

Maar wat als je nu niet van huis hoeft maar toch van een bierproeverij in de omgeving van Den Bosch kunt genieten. Daar heeft Hellobier een oplossing voor. Een koelton gevuld met flessen speciaalbier, voor ieder een proefglas om bier te proeven en informatie op papier om meer te weten te komen over het speciaalbier en de brouwerij waar het bier vandaan komt.  

Welke speciaalbieren worden er geschonken?

Toegankelijke speciaalbieren Hellobier heeft al verschillende proeverijen samengesteld waarvan je kunt proeven en genieten. Een bierproeverij met toegankelijke Nederlandse speciaalbieren en een bierproeverij met gewaagde Nederlandse speciaalbieren. Daarnaast ook een proeverij voor papa's in spe. Vijf speciaalbieren die verwijzen naar het vaderschap en zwangerschap. Zie het maar als een babyshower voor mannen. Maar heb je een voorkeur voor bepaalde bierstijlen of van een bepaalde bierbrouwerij? Dat is allemaal te bespreken met ons en we denken graag met je mee.

Bossche proeverij of Bosch Pakket 

Hellobier heeft al een Bosch pakket samengesteld waar vier verschillende Bossche brouwers met ieder twee speciaalbieren in zijn vertegenwoordigd. Maar een Bossche proeverij is ook mogelijk. Hier is van iedere Bossche brouwerij één speciaalbier geselecteerd waarbij de proeverij wordt aangevuld met een wisselend speciaalbier van een brouwerij uit de omgeving.

Voordelen van een bierproeverij uit Den Bosch aan huis:

  1. Je hoeft niet van huis om het speciaalbier te kunnen proeven
  2. Er is nauwelijks voorbereiding nodig om de proeverij aan huis uit te voeren (hooguit nog een keer de kamer stofzuigen)
  3. Niemand hoeft tussendoor de aandacht van de volledige groep om iets te vertellen over het speciaalbier of de brouwerij
  4. Al het materiaal wordt geleverd zodat iedereen hetzelfde proefglas, dezelfde speciaalbieren en de juiste informatie heeft
  5. Je hoeft geen ruimte te maken in de koelkast omdat het bier koel op locatie in omgeving van Den Bosch geleverd wordt. Het bier wordt in een koelkast op wieltjes geleverd. Je hoeft het alleen maar in te pluggen
  6. De afwas is voor het personeel van Hellobier.nl. Je spreekt af wanneer de afwas en koelton weer opgehaald kan worden en alles is meteen weer opgeruimd. De lege flesjes mag je natuurlijk houden voor je verzameling van speciaalbierflessen, maar we willen het uiteraard ook voor je meenemen.

Dorst gekregen na het lezen van de mogelijkheden en voordelen?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »