1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bierproeverij in quarantaine

Job Nijhoff - 13 / Mar / 2020

Bierproeverij in quarantaine

Nu het coronavirus COVID 19 heerst worden diverse evenementen afgelast en zijn veel horecazaken gesloten. Jammer maar begrijpelijk natuurlijk. Alleen voor jezelf is het waarschijnlijk een saaie periode aangezien al je activiteiten zijn afgelast en je zoveel mogelijk binnen moet blijven. Maar daar heeft Hellobier iets op bedacht! Een bierproeverij in quarantaine.

Organiseer een bierproeverij in quarantaine!

Mag je niet naar buiten dan zorgt Hellobier ervoor dat er een bierproeverij bij jou thuis georganiseerd kan worden. Hoe werkt dat?

Stem bierselectie af

Neem contact op via mail: [email protected] of whatsapp: 06-38641578 en geef aan welke bierstijlen je wel of juist niet lekker vindt. Vanuit Hellobier geven we graag advies om een passende bierproeverij samen te stellen.

Geef aan wanneer je de bierproeverij in quarantaine wilt organiseren

Laat via dezelfde contactgegevens weten wanneer jij in quarantaine een bierproeverij wilt organiseren. Vanuit Hellobier zorgen we er dan voor dat jij op tijd de bieren en materialen geleverd krijgt.

Vermijd lichamelijk contact

Omdat we tijdens het coronavirus COVID 19 lichamelijk contact moeten vermijden is het verstandiger om dan alleen maar te proosten met elkaar. Zo hoef je geen handen te schudden of elkaar 3 kussen op de wang te geven.

Tips voor de bierproeverij in quarantaine

Als je een bierproeverij in quarantaine organiseert wil je natuurlijk wel het juiste advies voor een bierproeverij. Daarom levert Hellobier bij de bierproeverij informatie over de specifieke biertjes, de brouwerijen, brouwstijlen en bierproeven algemeen. Mocht je de bieren willen combineren met hapjes dan sturen we graag een overzicht met richtlijnen toe.

Hellobier haalt alles weer op

Om ervoor te zorgen dat jij niet met de afwas en lege flessen achterblijft worden alle spullen weer opgehaald. Dus naast de koeltonnen en proefglazen worden ook de lege flessen meegenomen. Zo hoef je nog steeds niet naar buiten en kun je voorlopig in thuisisolatie wachten totdat het coronavirus COVID 19 voorbij is.

Succes met het organiseren van de bierproeverij in quarantaine

He zijn nu even saaie tijden maar laten we er het beste van maken. Een standaard bierproeverij met 5 verschillende speciaalbieren kost €19,95 p.p. Hier komt éénmalig nog voorrijkosten bij afhankelijk van de locatie. De bierproeverij in quarantaine is avondvullend.  

Proefglas mag je houden

Het proefglas mag achteraf gehouden worden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »