1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Bijzondere speciaalbieren in 75CL flessen

Job Nijhoff - 29 / Oct / 2018

Bijzondere speciaalbieren in 75CL flessen

Vanaf het begin verzenden we flessen bier in de formaten van 25 cl tot en met 33 cl. Daarbij het streven naar de meest unieke speciaalbieren die iedere maand thuis worden geleverd.

Flessen van 75 cl met speciaalbieren

Maar na aanloop van de feestdagen zijn wij ook op zoek gegaan naar unieke speciaalbieren in flessen van 75 cl. Hierbij hebben we een selectie van 3 speciaalbieren gemaakt met ieder hun eigen unieke bereiding van het speciaalbier. De selectie is als volgt:

  • La Cuvee Nuit van brouwerij In de Nacht
  • Porter van brouwerij Stapzwan
  • Mac InMemries Clynisch Barrel Aged van brouwerij de Feniks

La Cuvee Nuit

Dit speciaalbier is een goed alternatief voor de tradionele bubbel tijdens de feestdagen, champagne. Een heerlijk fris blond bier waar druivensap aan toe is gevoegd en vergist is met champagnegist. Dit bier is afkomstig van brouwerij In de Nacht. Een brouwerij dat het eerste bier in 2016 op de markt bracht. Sindsdien een gevarieerd assortiment met unieke speciaalbieren. La Cuvee Nuit heeft een alcoholpercentage van 7,7%. Heerlijk om te drinken bij een temperatuur van 6 tot 8 graden.  

Porter

De porter van Stapzwan brouwerij uit Utrecht is niet zomaar een porter. Deze porter is in 2016 al gebrouwen en heeft al die tijd extra kunnen rijpen. Er zit een document bij om aan te geven hoe uniek het bier is. De uitdaging is ook om dit bier tot de zomer van 2019 te kunnen laten liggen? Een leuk eindejaarscadeau met een uitdaging dus. Uiteraard is het speciaalbier nu ook al te drinken. Wij hebben hem al voorgeproefd, een heerlijke porter met zachte smaken. De smaken zullen zich verder ontwikkelen als je nog een paar maanden wacht. Deze porter drinkt lekker weg bij een temperatuur van 7 tot 9 graden.  

Mac InMemries Bourban Vanilla Wisky Malt

Een quadrupel die gelagerd is op een wiskyvat. Hierdoor heeft het bier een volle smaak met tonen van hout, chocolade en vanille. Een robijnrood tot bruin bier waarvan de schuimkraag snel verdwijnt. Deze fles is heerlijk bij een wat warmere drinktemperatuur. Denk aan 8 tot 12 graden.    

Houten kistje

Het houten kistje is te bestellen zoals je op de foto ziet of gepersonaliseerd met eigen logo en/of tekst. Behalve dit houten kistje hebben we meer items die we kunnen personaliseren voor bijvoorbeeld een leuk kerstpakket of relatiegeschenk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »