1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Drie herkenbare situaties voor een speciaalbier drinker

Job Nijhoff - 24 / Aug / 2018

Drie herkenbare situaties voor een speciaalbier drinker

Drie herkenbare situaties voor een speciaalbier drinker

Je houdt van speciaalbier. Gaat regelmatig op pad om een speciaalbier te drinken of je haalt ze in huis om er thuis van te genieten. Je bent vaste klant bij de slijterij om de hoek en je haalt de speciaalbieren zo nu en dan ook uit de schappen van de supermarkt in de buurt. Of je besteld speciaalbier online bij Hellobier. Kortom, speciaalbier staat eigenlijk wel een beetje centraal in je leven. Dan herken je vast wel een van de volgende situaties.

Herkenbare situatie voor een speciaalbier drinker #1

Bierglas

Je staat op een feestje van een van je vrienden of familiefeestje. De gastheer heeft een aantal speciaalbieren ingeslagen omdat hij weet dat het tegenwoordig veel gedronken wordt. Maar omdat hij gewend is dat pils ""gewoon"" uit het flesje wordt gedronken heeft hij geen goed bierglas voor speciaalbier. Zonde!

Lees hier meer over bier in bierglazen!

Herkenbare situatie voor een speciaalbier drinker #2

Untappd

Je hebt al een tijdje een Untappd account en je unieke check ins zijn al aardig opgelopen. Je gaat de strijd aan met meerdere vrienden, familieleden, kennissen en/of collega's. Daarom ga je eigenlijk nooit boodschappen doen zonder je telefoon. Je staat met je telefoon voor de schappen van de supermarkt of slijterij te zoeken naar een speciaalbier die je nog niet ingecheckt hebt. Ga je de stad in om een speciaalbiertje te drinken of wil je genieten van een speciaalbier op vakantie? Zelfs dan bepaald je Untappd account waar je naartoe gaat. Je wilt tenslotte wel meer speciaalbieren hebben ingecheckt dan je vrienden, familieleden, kennissen en/of collega's. Het kan ook makkelijker. Bij Hellobier zoeken wij altijd de meest  unieke speciaalbieren en voegen die toe in onze bierpakketten voor abonnementen of als proefbox.

Volg ons op Untappd

Herkenbare situatie voor een speciaalbier drinker #3

Verkeerd inschenken

Eindelijk dat heerlijke biertje gevonden. Of na het werk genieten van een welverdiend speciaalbier. Er kan toch niks meer fout gaan zodra je een koud biertje en een glas in de hand hebt? Toch wel. Het inschenken van het bier gaat fout. Je schenkt het bier in maar veel te hard en dat biertje dat je uitgekozen hebt blijkt net wat harder te schuimen dan andere bieren. Behalve dat het speciaalbier in het glas er niet echt aantrekkelijk uitziet heb je ook een ravage aangericht op je tafel of de bank. Zonde. Je kunt het bier ook verkeerd inschenken door de nagisting op de fles er meteen doorheen te schenken. Gist heeft invloed op de smaak van het bier en maakt het bier wat troebeliger. Schenk je het bier meteen volledig uit dan kun je niet het verschil proeven tussen bier met nagisting in het glas en bier zonder nagisting in het glas. Zonde want  dan heb je je toch wel vergist bij het inschenken. Wil je meer weten of bier inschenken en ander uitleg over speciaalbieren? Organiseer dan eens een speciaalbier proeverij bij jou thuis en Hellobier.nl komt de speciaalbieren, bierbeschrijvingen, proefglazen en proefformulieren op locatie leveren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »