1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Hellobier en brouwerij de 7 Deugden

Job Nijhoff - 14 / Mar / 2019

Hellobier en brouwerij de 7 Deugden

De speciaalbier liefhebbers die bij ons een bierabonnement hebben of degene die wel eens een speciaalbier pakket van Hellobier hebben besteld, hebben vast wel eens een speciaalbier van brouwerij de 7 Deugden in het pakket gehad.

Wat wij leuk vinden aan brouwerij de 7 Deugden?

Wij hebben verschillende redenen dat wij de bieren van brouwerij de 7 Deugden in onze pakketten voegen.

  • Ten eerste ze maken lekker en bijzonder speciaalbier. Niet de standaard recepturen die je gewend bent maar unieke combinatie tussen brouwstijlen en niet alledaagse ingrediënten.
  • Ten tweede omdat dit een brouwerij is met uniek personeel.

Smaakcombinaties van de 7 Deugden

Wat wij ook erg tof vinden van deze brouwerij is dat ze bieren brouwen die wat meer gewaagd zijn. Ze vinden het juist leuk om met hun bieren buiten de lijntjes te gaan en om niet iedereen naar de mond te brouwen maar juist bieren te brouwen die je niet snel vergeet. En om het helemaal af te maken geven ze ieder bier een etiket met een leuke en krachtige naam.

Personeel bij brouwerij de 7 Deugden

Wat wij bijzonder aan deze brouwerij vinden is dat brouwerij de 7 Deugden werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze gebruiken hiervoor ook een mooie slogan ‘’Moedig bier gemaakt door moedige mensen’’. De 7 Deugden biedt deze mensen een plek waar ze er toe doen, en waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. Ze vragen bij deze brouwerij niet wat iemand niet kan maar ze gaan juist ontdekken wat de kracht is van die persoon.

De speciaalbieren van brouwerij de 7 Deugden

Zie hieronder welke bieren ze hebben gebrouwen en welke naam ze dit bier hebben gegeven. Erg creatief vinden wij! Al deze bieren hebben wij al eens in ons pakket gehad. Wij hebben het geluk gehad dat we deze bieren hebben voorgeproefd voordat ze in onze pakketten gaan. Als wij een pakket hebben samen gesteld proeven we altijd zelf de bieren van te voren, we maken hier een leuke beknopte beschrijving van en voegen dit toe in ons pakket samen met een bijpassend recept. 

Bezoek aan brouwerij de 7 Deugden is een aanrader.

Iedere 3e zaterdag van de maand kun je bij deze brouwerij een workshop bierbrouwen volgen. De workshop is van 11:00 tot 17:00. De workshop is toegankelijk voor iedereen die het leuk vind om zelf bier te leren brouwen en een leuke dag wil beleven. De kosten van deze workshop bedragen €65,- per persoon, inclusief ontvangst van koffie/thee en koek, een complete lunch, een bierproeverij met kaasplankje en natuurlijk een aantal flesjes van jou eigen gebrouwen bier. Klinkt als een perfecte dag! 

Rondleiding bij de 7 Deugden.

Ook is het mogelijk om een rondleiding + proeven te boeken bij deze brouwerij. Je hebt hierbij de keuze uit een kleine rondleiding + proeverij van ongeveer 60 minuten en een grote rondleiding + proeverij van 90 minuten. Kijk voor meer informatie op www.de7deugden.nl. Woon je niet in de buurt? Geen probleem. De brouwerij is ook regelmatig te vinden op een speciaalbierfestival verspreid door Nederland.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »