1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Hellobier steunt KWF tijdens de vierdaagse

Job Nijhoff - 05 / May / 2019

Hellobier steunt KWF tijdens de vierdaagse

Wat begon als een impulsieve actie om mee te doen aan de vierdaagse is, voor mij (Job), een serieuze uitdaging geworden nadat bekend werd dat ik daadwerkelijk ingeloot ben. Na aanschaf van goede wandelschoenen inmiddels de eerste trainingskilometers achter de rug. En misschien was het al wel een beetje afzien. Dat betekent nog veel trainen dus.

Uitdaging gekoppeld aan een goed doel

Maar om extra gemotiveerd te trainen leek het me verstandig om deze uitdaging te koppelen aan een goed doel. Van nature ben ik wel al iemand die er graag voor gaat zodra ik ergens aan begonnen ben, maar nadat ik zag dat het mogelijk was om een goed doel te combineren aan deze actie, gaf mij dat een extra zetje in de rug. Het goede doel wat ik gekozen heb om te koppelen aan mijn vierdaagse in Nijmegen is KWF.

Waarom ik gekozen heb voor KWF?

De reden dat ik voor KWF gekozen heb heeft te maken met wat vandaag, 5 mei, vier jaar geleden gebeurde. Mijn broertje, zusje en ik verloren onze vader aan deze ziekte. Mijn moeder haar man. Plotseling. We wisten pas 8 weken van tevoren dat mijn vader aan deze ziekte leed. En de laatste dag dat mijn vader leefde zagen we het moment dat hij er niet meer zou zijn niet aankomen. Mijn broertje, zusje en ik waren alle drie van huis toen we werden opgebeld of we direct naar huis wilde komen omdat onze vader was overleden. Een uur daarvoor zeiden we nog ""tot morgen"" tegen elkaar.

Een ziekte die niet zelden voorkomt en waarbij wij lang niet de enige zijn die er iemand aan verloren zijn. Waar nog genoeg onderzoek naar gedaan kan worden om deze ziekte beter en sneller te kunnen bestrijden. Steun mij daarom tijdens de sponsorloop van de vierdaagse.

Ik wil sponsoren

Hellobier en de sponsorloop

Mijn vader heeft helaas niks mee kunnen maken van Hellobier.nl omdat ik pas een half jaar na het overlijden begonnen ben met Hellobier. Maar ik wil vanuit Hellobier wel een actie koppelen aan de sponsorloop van de vierdaagse. Bij ieder drie maandenabonnement in een keer vooruitbetaald, dat tot aan de vierdaagse wordt verkocht doneer ik €5 aan de sponsorloop.

Alle tips zijn welkom

Zoals ik eerder al schreef begon dit met een impulsieve actie. Dat betekent dat ik (nog) niet de ervaren wandelaar ben die dit met twee vingers in zijn neus gaat halen. Mocht je daarom nog tips hebben wat betreft het trainen van de afstanden of tips over voeding of wat dan ook wat ook maar enigszins helpt om deze afstanden af te leggen. Laat het me weten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »