1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Kerstpakketten met speciaalbier 2022

Job Nijhoff - 20 / Sep / 2022

Kerstpakketten met speciaalbier 2022

Hellobier verzorgt ieder jaar honderden kerstpakketten. Uit het ruime assortiment kunnen diverse kerstpakketten samengesteld worden. Ben jij nog op zoek naar een kerstpakket met speciaalbier voor de feestdagen van 2022? Dan helpen we je graag verder.

Ieder jaar opnieuw verzorgt Hellbier honderden kerstpakketten met speciaalbier. Met Makro kerstpakketten als grootste opdrachtgever maar ook veel lokale bedrijven laten hun kerstpakket door Hellobier verzorgen. Bij Hellobier de keuze om kerstpakketten samen te stellen die worden verzonden direct naar de ontvangers thuis, op locatie in bulk worden afgeleverd of kerstpakketten die worden opgehaald in de winkel.

Kerstpakketten direct thuis bezorgd

Met een ruim online assortiment aan bierpakketten zit er altijd wel een bierpakket tussen voor speciaalbier liefhebbers. De keuze die gemaakt dient te worden is of het een bierpakket op basis van bierstijl wordt, zoals een tripel pakket, ipa pakket of quadrupel pakket

Maar ook bierpakketten op basis van locatie kunnen samengesteld worden. Denk aan:

Er kan dan ook nog een keuze gemaakt worden of er 8 of 12 bieren in verzonden worden. 

Kerstpakketten afgeleverd op de zaak

Wens je alle kerstpakketten op één locatie afgeleverd te krijgen? Dan kan dat natuurlijk ook. We pakken de kerstpakketten zorgvuldig in en kunnen in veel gevallen de kerstpakketten dan zelf op locatie af komen leveren. Natuurlijk kun je dan één van de online bierpakketten kiezen om afgeleverd op locatie te krijgen. 

Maar we kunnen dan ook de kerstpakketten verpakking in sierlijke manden of houten bierkratjes verpakt in folie. Via email of telefoon kunnen we de wensen voor het kerstpakket bespreken. Uit ons ruim winkelassortiment kunnen we verschillende kerstpakketten samenstellen van verschillende budgetten. 

Kerstpakketten ophalen in de winkel

Natuurlijk kunnen er ook kerstpakketten opgehaald worden in de winkel van Hellobier. Uit ons ruim assortiment verpakken we de kerstpakketten hetzelfde zoals hierboven beschreven. Via mail of telefoon kunnen we ook de wensen bespreken en afstemmen wanneer de kerstpakketten gewenst worden dat ze klaar staan. 

Klik op de foto voor meer uitleg over kerstpakketten ophalen in de winkel

Om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn voor geschenkverpakkingen kun je een kijkje nemen in onze categorie geschenkverpakkingen in de webshop. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »