1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Koud speciaalbier tijdens Fabriek Magnifique Veghel 2022

Bierista Job Nijhoff - 17 / May / 2022

Koud speciaalbier tijdens Fabriek Magnifique Veghel 2022

Geniet van gekoelde speciaalbieren terwijl je rondloopt over het festival Fabriek Magnifique in Veghel. Van 22 t/m 24 juli 2022 vindt het festival Fabriek Magnifique plaats in Veghel. Hellobier zorgt ervoor dat een selectie van 3 speciaalbieren in blik koud staat zodat jij kunt genieten van een bierproeverij to go op een willekeurige plek.

Van 22 t/m 24 juli wordt het festival Fabriek Magnifique georganiseerd. Een groot festival dat door heel Veghel plaatsvindt. En wat is nou lekkerder dan koud speciaalbier terwijl je over het festivalterrein loopt. 

Wat is Fabriek Magnifique?

Fabriek Magnifique is een festival waarbij kunst en cultuur centraal staat. Op verschillende plekken in Veghel staan podia of wordt er op een andere manier ruimte gegeven aan kunst en cultuur. Beeldende kunst, theater, muziek, dans en literatuur worden tentoongesteld aan het publiek. Het festival wordt 1 keer in de 2 jaar georganiseerd. De toegang van het festival en de voorstellingen tijdens Fabriek Magnifique is gratis. 

Waar vind ik Fabriek Magnifique? 

Het festival Fabriek Magnifique is verdeeld over verschillende plekken. Op de markt in het centrum van Veghel, de Kloostertuinen, het Julianapark maar natuurlijk ook de Noordkade is de plek waar je moet zijn om de kunst en cultuur te bewonderen. Plattegrond kun je hier bekijken.

Koud speciaalbier tijdens Fabriek Magnifique?

Wat is nu lekkerder om tijdens het festival te genieten van koud speciaalbier terwijl je rondloopt tussen de kunst en cultuur in Veghel. Hellobier zorgt ervoor dat er diverse speciaalbieren koud staan in de winkel. 

Wat voor speciaalbier kan ik drinken tijdens Fabriek Magnifique?

Om het koud speciaalbier meteen mee te kunnen nemen zullen het speciaalbieren in blik zijn. Verschillende bierstijlen worden koud gezet. Denk aan een verfrissend witbier, heerlijk blondbier en een wat zwaardere tripel. 

Bierproeverij to go tijdens Fabriek Magnifique

Met deze bierselectie kun je een bierproeverij uitvoeren op ieder willekeurig moment. Hellobier zorgt voor informatie over de bieren en brouwerijen van de bieren. 

Wat kost de bierproeverij to go tijdens Fabriek Magnifique?

De kosten voor een bierproeverij to go zijn €24,95 per set van 6 speciaalbieren in blik. De selectie bestaat uit 3x 2 dezelfde bieren. Het koeltasje mag je daarna houden. Dat wordt genieten.  

Live bierproeven tijdens Fabriek Magnifique

Op vrijdag 22 juli zullen de bieren onder begeleiding van Biersommelier Roel geproefd worden. Tussen 16.00 en 19.00 kun jij deelnemen met je set gekoelde speciaalbieren. De bierproeverij wordt een aantal keer herhaald zodat jij op ieder moment kunt instappen in de bierproeverij. 

De speciaalbieren zijn dan ook per stuk aan de bar te verkrijgen of in het setje met de koeltas. We hebben er zin in. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »