1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Koud speciaalbier tijdens je vrijmibo Veghel

Bierista Job - 22 / Sep / 2022

Koud speciaalbier tijdens je vrijmibo Veghel

In samenwerking met Groenbezorgen zorgen wij ervoor dat jouw vrijdagmiddagborrel wordt voorzien van koud speciaalbier. Iedere week hebben we een selectie van 3 verschillende speciaalbieren koud staan in onze koeling zodat jij kunt genieten van gekoeld speciaalbier tijdens je vrijdagmiddagborrel.

Een week hard werken verdiend een vrijdagmiddagborrel ter afsluiting. Een heerlijke versnapering voordat je het weekend in gaat. Heeerlijk! Maar gekoeld speciaalbier tijdens je vrijmibo is toch veel lekkerder? Daar heeft Hellobier de oplossing voor. Gekoeld speciaalbier tijdens je vrijdagmiddagborrel in Veghel.

Gekoeld speciaalbier tijdens je vrijdagmiddagborrel in Veghel

Hellobier kiest iedere week 3 speciaalbieren uit die koud worden gezet voor de vrijdagmiddagborrel. Het Vrijmibo pakket bestaat uit een 6 speciaalbieren verdeeld over 3x 2 dezelfde bieren. De bieren worden gekoeld bezorgd in een koeltas van Hellobier. We gaan voor een duurzame bezorging en daarom dat we de handen in één hebben geslagen met Groenbezorgen, gevestigd in onder andere Veghel. 

Bob jij of bob ik?

We hebben niet alleen speciaalbieren met alcohol koud staan maar ook alcoholarme speciaalbieren. Ook deze speciaalbieren zijn afgevuld in blik zodat we ook de alcoholarme speciaalbieren gekoeld kunnen leveren in een Hellobier koeltas. 

Hoe bestel ik gekoeld speciaalbier voor de vrijmibo?

In onze webshop staan de twee opties om gekoeld speciaalbier te bestellen

Vrijmibo met alcohol

De bierselectie met alcohol bestel je hier. 

Vrijmibo met alcoholarm speciaalbier

De bierselectie zonder alcohol bestel je hier

Geen flitsbezorging!

De vrijdagmiddagborrel set is alleen te bestellen voor de vrijmibo. Het is geen flitsbezorging voor feestjes in het weekend of doordeweeks 's avonds aan huis. De keuze voor moment van leveren kun je kiezen op de product pagina's. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »