1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Online bierproeverijen blijven populair

Bierista Job Nijhoff - 25 / Feb / 2022

Online bierproeverijen blijven populair

Een online bierproeverij met collega's, vrienden of familie? 3 redenen waarom een online bierproeverij wel kan blijven bestaan. Geen reisafstand, don't drink and drive en digitalisering.

Online bierproeverijen zijn erg populair geworden in Coronatijd. Gewoonweg omdat het niet anders kon en men toch op zoek was naar groepsactiviteiten in tijden dat men afstand van elkaar moest houden en elkaar zo min mogelijk mocht zien. Hoewel we in 2022 allemaal wel genoeg hebben van de vele online meetings en dan ook nog de online teamuitjes denken we bij Hellobier dat de online bierproeverij wel kan blijven bestaan. Daarom 3 redenen waarom de online bierproeverij kan blijven bestaan.

Reden 1: Geen afstand, Geen reistijd 

Een voordeel van een online bierproeverij is dat niemand afstand of reistijd vanuit thuis hoeft af te leggen. Dagelijks horen we het nieuwsbericht van zoveel kilometer file op de A2, A73 of willekeurige N-weg. We zijn gewend om wat verder van huis te werken en om van het Brabantse land naar de Randstad te rijden is geen uitzondering. Met een online bierproeverij legt de deelnemer geen afstand af maar het bierpakket dat naar de bierproever thuis. 

Behalve reistijd voor werk kunnen er ook andere reistijden of afstanden onderling ontstaan door verhuizingen naar een andere provincie of een ander land. Hoe leuk is het dan om met je oud studiegenoten, geëmigreerde vrienden of verre familie een online bierproeverij te organiseren.  

Reden 2: Don't drink and drive

Alcohol achter het stuur is ten strengste af te raden en dat willen we dan ook niet stimuleren. De gezellige vrijdagmiddagborrel, (bedrijfs)feestje met onbeperkt drinken of een etentje met collega's of vrienden. Allemaal situaties waarin teveel alcohol om te mogen rijden voor de hand liggend is. 

Bij een online bierproeverij zit iedere deelnemer veilig thuis of op een locatie waarbij men niet meer hoeft auto te rijden. Een ideale oplossing om de alcohol achter het stuur tegen te gaan. 

Reden 3: Digitalisering van samenleving

Er gebeurt steeds meer digitaal. Zakelijk worden er ook digitale presentaties gegeven en een online meeting zal nooit worden uitgesloten gezien de reisafstand van collega's. Sterker nog, we denken dat de online meetings na Coronatijd normaler worden gevonden en de kwaliteit van de diensten is vooruit gegaan waardoor een online meeting zo nu en dan echt wel acceptabel is. Dan is het leuk om zo'n meeting toch af te sluiten met een online bierproeverij? 


Hellobier helpt je graag

Hellobier heeft inmiddels al honderden zo niet duizenden bierproevers voorzien van een online bierproeverij. En dat blijven we graag voor je doen. Onder begeleiding van een bierkenner laten we verschillende bieren proeven en kun je direct vragen stellen over het bier. Wil je meer informatie over de mogelijkheden ontvangen? Mail ons

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »