1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Spaar voor korting op bier

Bierista Job - 14 / Jun / 2022

Spaar voor korting op bier

Spaar bij Hellobier voor korting op bier. Je kunt sparen voor korting in onze webshop of bij ons in de winkel. En aan jou de keus of je doorspaart voor meer korting of de korting direct inlevert.

Korting op bier. Altijd fijn wanneer je korting op bier krijgt. Bij Hellobier kun je sparen voor korting op bier. Zowel in onze webshop als in de winkel. In deze blog leggen we uit hoe het spaarsysteem werkt. 

Hoe spaar ik voor korting op bier? 

Met de huidige wetgeving kunnen we niet meer stunten met bier maar dat betekent niet dat we geen korting meer kunnen geven op de mooiste bieren. Bij Hellobier spaar je automatisch voor korting zodra je een account hebt aangemaakt. De waarde van het spaarsysteem is als volgt: 

Iedere € is 1 punt. Bij 100 punten kun je dit inleveren voor €5 kassakorting

Wanneer spaar ik voor korting bij Hellobier?

Zodra je een account hebt kun je zowel in de winkel als in onze webshop sparen voor korting op bier. De synchronisatie gaat automatisch en de punten kun je dan ook op beide plekken inleveren. 

Hoe maak ik een account aan bij Hellobier? 

Bij Hellobier kun je op twee manieren een account aanmaken om te sparen voor korting op bier.

#1 In de winkel

Zodra je gaat afrekenen in de winkel van Hellobier vragen we natuurlijk of je wilt sparen voor korting op bier. Hiervoor hebben we een aantal gegevens nodig. Deze gegevens voeren we dan direct in bij de kassa en we voegen je meteen toe aan het spaarsysteem. De punten van de bieren die je dan afrekent tellen dan direct mee. 

#2 Online 

Ook via de webshop van Hellobier kun je een account aanmaken. Dit doe je door je te registreren voordat je iets gaat bestellen of bij het afrekenen van je bestelling. De punten van de bestelling die je online plaatst worden dan meteen bij je account opgeteld. 

Doorsparen of inleveren?

Wat wordt je keuze. Spaar je eerst zoveel mogelijk door of lever je meteen je €5 korting in. Dat mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Als je doorspaart en je hebt een groter bedrag aan korting dan wordt zo'n bijzondere fles bier toch een stuk goedkoper. 

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb gespaard? 

Heb je online een account aangemaakt dan kun je een overzicht zien in je account. In de winkel vertellen we het je ook graag wat de tussenstand is van je spaarpunten. Bij iedere 100 punten krijg je ook een smsje of e-mail zonder dat je meteen vast zit aan de nieuwsbrieflijsten. Dit zijn éénmalige berichten.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »