1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Speciaalbier dat zo min mogelijk is ingecheckt op Untappd

Job Nijhoff - 26 / Aug / 2018

Speciaalbier dat zo min mogelijk is ingecheckt op Untappd

De meest unieke speciaalbieren

""Een speciaalbier moet uniek zijn"". Dat is jouw motto. Alleen hoe bepaal je of een speciaalbier uniek is? In iedere café, slijterij, kroeg of supermarkt ben je altijd op zoek naar een uniek speciaalbier. Misschien heb je al een bierstijl waar je voorkeur naar uit gaat of sta je juist nog open voor allerlei bierstijlen om je te laten verrassen. Een bier kan onder andere uniek zijn qua:

  • smaak
  • kleur
  • geur

Brouwerijen die bier uniek maken

Sommige brouwerijen maken het bier uniek door maar in een beperkte volume te brouwen. Andere brouwerijen zorgen ervoor dat het bier maar op een bepaalde plek of manier te verkrijgen is. Denk aan het bier van Westvleteren dat alleen per telefonische reservering te bespreken is en waar je het vervolgens op afgesproken dag en tijdstip op kunt halen. Lukt  het je niet deze afspraak na te komen? Dan duurt het minimaal 60 dagen voordat je weer telefonisch contact kunt leggen en je met dezelfde auto weer het bier op mag halen (kenteken van auto waar je het bier mee ophaalt wordt genoteerd). Een ander voorbeeld van wat het bier uniek maakt is het bier dat door Brewdog in een eekhoorn wordt gepresenteerd. Hiervoor moet je wel een duit in het zakje doen om dit bier te kunnen proeven.

Hoe bepaalt Hellobier hoe uniek het bier is?

Wie de app Untappd gebruikt heeft als doel om zoveel mogelijk verschillende bieren in te checken. Het doel van deze  liefhebbers van speciaalbier, beergeeks en speciaalbierdinkers is dat ze er dan ook nog net een aantal meer hebben gedronken dan een vriend, famillie, kennis of collega. Er ontstaat een onderlinge strijd en er zijn zelfs liefhebbers van speciaalbieer, beergeeks en speciaaldrinkers die zichzelf een doel op leggen om per periode een x-aantal speciaalbieren in te kunnen checken. Of het dan een bepaalde bierstijl is maakt vaak niet zoveel uit. Zolang het nog maar niet is ingecheckt op hun account. Je hoort wel eens verhalen dat er dagjes/weekendjes weg op worden afgestemd of zelfs complete vakanties.

Hellobier.nl helpt hierbij graag een handje

""We streven er naar om bieren te selecteren die minder dan 1000 keer zijn ingechekt""

Vanuit Hellobier.nl houden we ook de app Untappd in de gaten. Zien we een uniek bier op Untappd die nog niet zoveel is ingecheckt dan selecteren wij die graag voor onze proefbox en bierabonnementen. Zo is de kans groot dat een klant van Hellobier niet een bier ontvangt die ergens anders al te verkrijgen is. We streven er naar om bieren te selecteren die minder dan 1000 keer zijn ingecheckt. De bierabonnementen bestaan bij ons uit de keuze:

Heeft een speciaalbier al in een van onze pakketten gezeten dan komt dit bier niet meer voor in onze bierabonnementen of de proefbox. Zijn we erg enthousiast van een speciaalbier en past het in een van onze bierpakketten buiten de abonnementen om? Dan voegen we het bier daar graag aan toe. Zo hebben we buiten de bierabonnementen onze thema bierpakketten:

Ook in de thema bierpakketten proberen we het bier zo uniek mogelijk te houden op basis van de Untappd inchecks. Dus incheckers van speciaalbier. Op zoek naar uniek bier? Bestel bij ons een bierabonnement of bierpakket en de kans is groot dat je hem nog niet hebt ingecheckt. Proost. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »