1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Speciaalbier in Peaky Blinders stijl

Bierista Job Nijhoff - 26 / Apr / 2022

Speciaalbier in Peaky Blinders stijl

Door een samenwerking met Peakyhats is het mogelijk om een bar in de Peaky Blinders stijl te leveren. Wij zorgen voor de stijl en het bier. Nodigt u de gasten vast uit? Lees verder voor meer informatie..

De Peaky Beer Bar

Door een samenwerking met Peakyhats is het mogelijk om een bar in de Peaky Blinders stijl te leveren. Gekleed zoals de mannen en vrouwen in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Ondertussen genieten van speciaalbier die elke keer weer wordt geïntroduceerd.

Wie is PeakyHats?

Peakyhats verzorgt onder andere de aankleding van evenementen voor grote en kleine opdrachtgevers. Klassieke meubels en klederdracht zorgt ervoor dat jij je helemaal waant in de jaren twenty’s van de 20e eeuw. Peakyhats verzorgt niet alleen de aankleding van het evenement maar zorgt daarnaast ook voor:

  • entertainment
  • bars
  • themafeesten

En één van de bars die Peakyhats verzorgt is natuurlijk de Peaky Beer Bar.

Wat houdt de Peaky Beer Bar in?

Het assortiment speciaalbier en de hoeveelheid speciaalbier is aan te passen op diverse gezelschappen. De bar in Peaky Blinders stijl kan op een willekeurige locatie geplaatst worden en is voorzien van personeel met kennis van bier. ieder bier wordt dan ook geïntroduceerd met meer informatie over:

  • het bier
  • de brouwerij
  • de bierstijl
  • bier proeven algemeen

Hoe boek ik de Peaky Beer Bar?

De organisatie van de Peaky Beer Bar ligt volledig in handen van Peakyhats. Voor meer informatie of directe aanvraag van offerte kun je in contact komen via de website van Peakyhats.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »