1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Top 5 Kerstpakketten en Relatiegeschenken 2021

25 / Nov / 2021

Top 5 Kerstpakketten en Relatiegeschenken 2021

Top 5 Kerstpakketten en Relatiegeschenken om te verzenden bij Hellobier

Verras je collega's en/of relaties met een bierpakket. Bij Hellobier hebben we een ruimassortiment aan speciaalbieren uit binnen- en buitenland en kunnen we voor ieder budget een kerstpakket en relatiegeschenk samen stellen. In deze blog een overzicht van de mogelijkheden van Hellobier

Proefbox als kerstpakket
Laat een bierpakket met 8 verschillende bieren verzenden naar iedere collega thuis. De bierliefhebber ontvangt een pakket met speciaalbieren die zijn voorzien van een bierbeschrijving en een online bierproeverij. Zo geniet je collega niet alleen van het bier terwijl hij of zij proeft maar komt de proever ook meer te weten over het verhaal achter bier.  De bieren in dit pakket komen van 8 verschillende brouwerijen uit Nederland en België en zijn samengesteld door een echte biersommelier. Het ideale pakket om cadeau te doen voor kerst of voor andere gelegenheden.  

bierpakket kerst cadeau

Hellobier bieren
Hellobier heeft ook een eigen bierlijn waarin diverse stijlen speciaalbier zijn vertegenwoordigd. Denk aan een witbier, blond, tripel, dubbel en IPA. Deze selectie is samengevoegd in een pakket en voorzien van een online bierproeverij. Hellobier heeft ook een eigen bierlaan waarin diverse stijlen speciaalbier zijn vertegenwoordigd. Denk aan een wit-, blond-, IPA-, dubbel- en tripelbier. Deze selectie is samengevoegd in een pakket en voorzien van een online bierproeverij. In dit pakket zitten verschillende speciaalbier stijlen, het is dus een ideaal pakket voor de bieronderzoekers, maar ook voor de al iets ervarende bier drinkers is het een ideaal bierpakket om op te drinken. Onze eigen bierlijn is gemaakt door een echte biersommelier.

 

Hellobier Speciaal bier

Diverse bierpakkettten op basis van bierstijl, seizoen of locatie

Een bierpakket is het ideale cadeau om te geven aan mannen. En daarbij is een bierpakket nooit hetzelfde, omdat het bier aanbod enorm is. Hellobier selecteert al sinds de oprichting verschillende bierpakketten en heeft door de jaren heen ook bijzondere bieren ontdekt die graag in een bierpakket worden toegezonden. Teveel keus om hieronder op te noemen. Daarom verwijzen we graag naar onze pagina met alle bierpakketten om daar zelf je keuze te maken. 

bierpakketten speciaalbier

 

Online bierproeverij met livestream
Je collega's laten genieten van een bierselectie terwijl een bierkenner van Hellobier je begeleidt tijdens een livestream. Dat kan! In overleg stemmen we de bierselectie af en zorgen we ervoor dat bij iedere deelnemer een bierpakket wordt thuisbezorgd. 4 bieren worden online geproefd en besproken en je kunt tijdens de livestream vragen stellen. Hier lees je meer informatie over de mogelijkheden. 

Online cadeaubon

Het is ook mogelijk om online een cadeaubon te bestellen en direct bij iemand in zijn of haar mailbox te leveren. Kies zelf het bedrag en laat iemand zelf zijn of haar bierpakket samenstellen. 

 

Woon je in de buurt van Veghel of wil sowieso je graag de bierwinkel bezoeken? 

Een bierpakket samenstellen, laten inpakken in een geschenkverpakking en zelf ophalen kan ook! Wij zijn ondanks alle omstandigheden toch open en pakken graag voor je in. Diverse geschenkverpakkingen en met een bierassortiment van 1700 bieren kunnen we voor iedere wens en budget een bierpakket samenstellen. Kom daarom gerust langs of neem vooraf contact met ons op via:
Mail: [email protected]
Telefoon: 0413-782157

speciaal bierwinkel

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »