1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Vrijmibo met speciaalbier in Den Bosch

Job Nijhoff - 25 / Sep / 2019

Vrijmibo met speciaalbier in Den Bosch

Heb jij na een week hard werken ook zin in een koud speciaalbiertje? En vind je dat de keuze bij je huidige vrijmibo wel wat uitgebreider mag qua drank? Dan heeft Hellobier de oplossing voor je. Een koelton gevuld met speciaalbieren om je vrijmibo in de omgeving van Den Bosch aan te kleden. Hieronder een aantal redenen waarom jij speciaalbier voor je vrijmibo moet bestellen bij Hellobier. 

#1 Gekoeld speciaalbier op je vrijmibo

Met de koelton van Hellobier wordt, afhankelijk van je keuze, het aantal speciaalbieren geleverd. Ze worden gekoeld gebracht dus de vrijmibo kan meteen beginnen. De koelton staat op wieltjes dus is makkelijk te verplaatsen. De keuzes in de shop zijn 20 of 30 speciaalbieren in de koelton. Wil jij een ander aantal speciaalbieren dan kan dat natuurlijk ook. Laat het ons weten.

#2 Uniek assortiment speciaalbieren op je vrijmibo

Hellobier verzendt sinds 2016 al bierabonnementen waarbij unieke speciaalbieren worden geselecteerd van lokale bierbrouwerijen uit binnen- en buitenland. Deze speciaalbieren worden ook geselecteerd voor de bierselectie van de vrijmibo in de omgeving van Den Bosch. We geven graag advies bij het samenstellen van de bierselectie maar luisteren ook zeker naar je wensen van bierstijlen. In een andere blog geven we graag wat tips over het samenstellen van een bierselectie. 

#3 Iedereen hetzelfde proefglas op de vrijmibo

Met alleen de koelton en selectie speciaalbieren van Hellobier ben je er nog niet. Zonde als iedereen uit een ander glas moet drinken omdat er niet genoeg van dezelfde zijn of omdat collega's nog geen zin hadden in de afwas. Daarom levert Hellobier bij de koelton en selectie speciaalbieren ook voor iedereen een proefglas op de vrijmibo. Zo ervaart iedereen het bier hetzelfde en kun je het bier ook echt goed proeven.

#4 Bierbeschrijving bij ieder speciaalbier op je vrijmibo

Tijdens de vrijmibo wil je niet meer over al te serieuze zaken hebben. Lekker ontspannen het weekend in. Maar is het niet leuk om toch nog met wat leuke weetjes over speciaalbier het weekend in te gaan? Hellobier verzorgt namelijk ook een bierbeschrijving bij ieder bier. Hierin wordt kort maar krachtig het bier beschreven, informatie verstrekt over de brouwerij en eventueel uitleg gegeven over de bierstijl. 

#5 Geen afwas na je vrijmibo

Zijn het bij jou ook altijd dezelfde collega's die zorgen dat de afwas opgeruimd wordt? Of ben je zelf de opruimer en denk je dan ""Ik wou dat het afwas"". Heb je al 100 duizend A4'tjes geprint met ""Ik ben je moeder niet"", ""Ruim de aanrecht op"" en/of ""De afwas verdwijnt niet vanzelf"". Of heb je een rooster gemaakt waarbij iedere week een andere afdeling verantwoordelijk is voor de afwas of de even weken de mannen en de oneven weken de vrouwen maar nog steeds wordt de afwas niet gedaan? Geen zorgen, de glazen van Hellobier mag je vuil terug geven. Wij zorgen voor de afwas.

#6 Gratis bezorgen en ophalen omgeving Den Bosch

De prijzen zijn inclusief brengen en halen in een straal van 15 km rondom Den Bosch. Na het online bestellen van een bierproeverij op locatie ontvangen we graag de locatie en het aantal personen waarmee je wilt proeven. Zo weten wij hoeveel proefglazen er meegeleverd mogen worden.

#7 Bepaal zelf het gezelschap voor je vrijmibo

Bij het selecteren van de speciaalbieren houden we rekening met het aantal personen. Bestel je bijvoorbeeld de 30 speciaalbieren voor 6 personen dan zorgen we ervoor dat er van 5 verschillende speciaalbieren 6 dezelfde in de koelton zitten. Zou kun je voor €15 p.p. genieten van 5 verschillende speciaalbieren p.p. genieten. Deel je een flesje met twee personen dan zou je in het voorbeeld hierboven al met 12 personen kunnen genieten van de unieke speciaalbieren. Scheelt weer in de kosten ;). 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »