1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
5 cadeau's met speciaalbier voor Vaderdag 2022

Bierista Job - 26 / May / 2022

5 cadeau's met speciaalbier voor Vaderdag 2022

Voor Vaderdag zijn er verschillende mogelijkheden om je Vader in het zonnetje te zetten met speciaalbier. Is je vader een echte speciaalbier liefhebber dan ben je bij Hellobier aan het juiste adres. In deze blog een overzicht van de leukste Vaderdagcadeau's met speciaalbier. Proost!

De derde zondag van juni is het weer Vaderdag. En op Vaderdag worden alle vaders natuurlijk extra verwend. Veel Vaders houden wel van speciaalbier. Hellobier zet 5 cadeau's met speciaalbier voor Vaderdag op een rijtje.

Bierproeverij met 5 bieren en 5 gerechten

In samenwerking met DIS organiseert Hellobier een bierproeverij op 15 juni. Een bierproeverij met 5 verschillende speciaalbieren door Hellobier en 5 verschillende gerechtjes door DIS. De bierproeverij op de Noordkade start om 15.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Meer informatie of direct aanmelden kan hier. 

Bierpakket voor Vaderdag

Hellobier heeft diverse bierpakketten online staan die natuurlijk ideaal voor Vaderdag zijn. Verras je vader met een vooraf samengestelde bierpakket door de bierkenners van Hellobier. De keus om dit online te bestellen en bij je vader thuis te laten bezorgen of om het bierpakket voor Vaderdag in de winkel op te halen. 

Babypakket van Hellobier

Om specifiek 1 bierpakket uit te lichten kiezen we dan voor het babypakket. Dit is specifiek voor toekomstige vaders of vaders die onlangs papa zijn geworden. Een bierpakket met 5 verschillende speciaalbieren en een cadeau voor de kleinste aanwinst. 

Boottocht Veghel met bierproeverij 

Een combinatie van een boottocht met bierproeverij? Dat kan op donderdag 30 juni op de Noordkade in Veghel. Om 19.00 uur gaan de trossen los en wordt in twee uur tijd een bierproeverij met 4 bieren georganiseerd. Tijdens de bierproeverij kun je hapjes proeven van DIS Noordkade. Inschrijven kan via de webshop, contactformulier of bellen. 

Zelf een bierpakket samenstellen?

Weet jij wat jouw vader lekkere speciaalbieren vindt? Wat zijn favoriete brouwerij is? Of welke bierstijl hij altijd drinkt? Dan kun je natuurlijk zelf een bierpakket samenstellen. En dat kan bij ons in de winkel of in onze webshop. Om je op weg te helpen hebben we ook een aparte Vaderdag categorie in onze webshop gemaakt. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »