1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Biercadeau online bestellen

Job Nijhoff - 16 / Sep / 2019

Biercadeau online bestellen

Wil jij iemand verassen met een biercadeau? Hellobier biedt diverse mogelijkheden om een biercadeau online te bestellen en te bezorgen bij de juiste bierliefhebber. Een opsomming van de opties bij Hellobier.

#1 Eénmalig bierpakket als biercadeau

Hellobier verzorgt ook éénmalige bierpakketten die als biercadeau online te bestellen zijn. Natuurlijk ook bij deze bierpakketten de uitdaging om de meest onbekende speciaalbieren te selecteren van nationale en internationale brouwerijen. We proberen het dan wel weer zo lokaal mogelijk te houden. Een aantal opties zijn:

De bierpakketten zijn voorzien bierbeschrijvingen per bier en een recept bij één van de bieren om mee te koken. 

#2 Een bierabonnement als biercadeau

Wil je iemand meerdere maanden verassen met bijzondere bieren als biercadeau? Bestel dan een bierabonnement bij Hellobier. De keuze bestaat uit:

De bierabonnementen van Hellobier worden niet stilzwijgend verlengt. Geen gedoe dus om er vanaf te komen. Een bierpakket van het bierabonnement bestaat uit:

  • 8 speciaalbieren van 8 verschillende brouwerijen
  • bierbeschrijving per bier
  • een kookrecept met één van de bieren

Een uitgebreide beschrijving van de bierpakketten vind je hier. 

#3 Zelf een bierpakket samenstellen

Weet jij zelf als de beste wat de lekkerste bieren zijn en wil je iemand verrassen met een zelf samengesteld pakket? Dan kan dat natuurlijk ook. De bieren zijn verdeeld op bierstijl waardoor jij een makkelijk overzicht hebt om een bierselectie te maken. 

#4 (Online) cadeaubon

Hellobier heeft ook de mogelijkheid om een (online) cadeaubon aan te schaffen via de webshop. Deze cadeaubon is vervolgens ook weer in te leveren via webshop of in de winkel. Je kunt zelf het bedrag bepalen en vervolgens een cadeaubon direct bij iemand in de mailbox afleveren.

Bekijk de cadeaubonnen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »