1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
De voordelen van een bierabonnement van Hellobier

Job Nijhoff - 04 / Sep / 2019

De voordelen van een bierabonnement van Hellobier

Ben jij een bierliefhebber en ontdek jij graag de nieuwste en bijzondere bieren? Dan is een bierabonnement van Hellobier.nl voor jou een geschikt product. Je kunt zelf kiezen of je een bierabonnement afsluit voor 3, 6 of 12 maanden. Hieronder zullen we nog even op een rijtje zetten waarom een jij meteen moet beginnen aan een bierabonnement.  

#1 Word een van de eerste incheckers op Untappd van het te ontvangen bier

Ken je en/of gebruik je de bier app Untappd? Jij kunt de bierliefhebber zijn die als één van de eerste het bier incheckt op Untappd. Hellobier houdt deze app namelijk aan als graadmeter bij het selecteren van de bieren in het bierpakket. Er wordt door Hellobier.nl namelijk gestreeft naar speciaalbieren die minder dan 1000 keer zijn ingecheckt op Untappd. Geniet dus van de meest bijzondere bieren en laat je Untappd lijst groeien. 

#2 Bierbeschrijving per bier toegevoegd

Bij Hellobier doen we meer moeite voor je dan alleen het inpakken van de bieren. Omdat de bieren voor ons ook vaak nieuw zijn beschrijven we de bieren aan de hand van kleur, geur en smaak. Daarnaast delen we in de bierbeschrijving informatie over de bierstijl en de brouwerij waar het vandaan komt. Andere informatie dan wat er op het bieretiket staat maar niet te lang zodat je na het lezen van deze informatie nog wakker bent ;). 

#3 Recept bij een van de bieren

Houd je van koken? Houd je van foodpairing met bier? Hellobier.nl voegt bij één van de bieren een kookrecept toe waarin het bier wordt verwerkt. Vind je het zonde om de bieren in een recept te verwerken? Dan is het natuurlijk de keuze aan jezelf om er lekker van te genieten door het bier te drinken 

#4 Nooit twee keer hetzelfde bier in je bierabonnement

We willen je natuurlijk wel laten genieten van zoveel mogelijk speciaalbieren. Daarom zorgt Hellobier.nl ervoor dat jij nooit twee keer hetzelfde speciaalbiertje in je bierabonnement krijgt. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »