1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Koud speciaalbier bestellen

Job Nijhoff - 16 / Sep / 2019

Koud speciaalbier bestellen

Heb jij een verjaardag, jubileum, bierproeverij of andere reden voor een feestje? En wil jij genieten van heerlijke speciaalbieren op locatie? Dan kun je koud speciaalbier bestellen bij Hellobier. Geen gedoe met koelruimte, selecteren van speciaalbieren en ervoor moeten zorgen dat iedereen uit hetzelfde soort bierglas kan drinken. Dat wordt allemaal geregeld door Hellobier. Hieronder een aantal voordelen waarom jij koud speciaalbier moet bestellen bij Hellobier.

#1 selectie van unieke speciaalbieren

Hellobier selecteert sinds januari 2016 al de meest bijzondere speciaalbieren. Het begon met het selecteren van de speciaalbieren voor een proefbox, bierabonnement of themapakket. Maar sinds de zomer van 2018 selecteert Hellobier ook unieke speciaalbieren voor bierproeverijen op locatie. Wil jij jezelf en het gezelschap waarmee je bier wilt proeven een keer verrassen met unieke speciaalbieren? Dan stemt Hellobier dat graag samen met jou af. Er wordt uiteraard rekening gehouden met wat iemand wel of niet lekker vindt. 

#2 koud speciaalbier in koeltonnen op locatie

  Nadat de selectie is afgestemd zorgt Hellobier ervoor dat ze op de gewenste locatie geleverd worden. De koeltonnen zijn koelkasten op wieltjes waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Met de stekker aan de koelkasten wordt het bier koud geleverd en blijft het bier koud op locatie zodra je de stekker weer in een stopcontact stopt. Veel ruimte nemen de koelkastjes niet in beslag en wil je de bierproeverij in een andere ruimte voortzetten dan rijdt de koelton met je mee.

#3 voor iedereen hetzelfde proefglas

Hellobier zorgt naast de speciaalbieren en de koeltonnen ook voor proefglazen. Wel zo fijn als iedereen uit hetzelfde proefglas kan drinken. De proefglazen zijn bewust gekozen op basis van de vorm en het model van het glas. Een glas waarin je het bier goed kunt beoordelen op geur, kleur en smaak. Afhankelijk van de grootte van het proefgezelschap wordt het aantal proefglazen geleverd. En wees gerust. Je blijft niet achter met de afwas. De glazen en lege flessen worden door Hellobier weer meegenomen. Voor tips over een bierproeverij vertellen we je graag meer in een andere blog.    

#3 iedere proever mag het proefglas houden

En als afsluiter mag iedere proever het proefglas houden. Zo kun je op een later moment nog dezeflde proefervaring beleven als tijdens de proeverij. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »